Vinkällaren

En plats för vin och vänner

Var kan det vara mer rätt att uppleva en vinprovning än i en stämningsfull vinkällare? Välkommen ner till vår snart hundraåriga villas vinkällare. Här mellan de vackra stenväggarna och i stearinljusens sken hittar du en plats som gjord för dryckesprovningar och djupdykningar i vinets värld. Eller så är det platsen du letar efter för din stämningsfulla middag eller intima fest. Här får doft- och smakintryck stå i centrum tillsammans med spännande vinkunskap och naturligtvis har även vår Italieninspirerade matfilosofi fått ta trapporna ner till källarvåningen. Här kan du därför botanisera i ett gediget utbud av fantastiska viner från en av världens största vinproducenter, Italien.

Upplevelser i vinkällaren

Vinprovningar
Rött vin
Vitt vin
Mousserande vin och champagne
Tips! Kombinera ditt möte med en vinprovning.

Chambré separée
Middagar
Fest

Vinkällaren har plats för 12 personer.

Boka upplevelser i Villa Loviks vinkällare

Vill du boka upplevelser i vår vinkällare eller önskar du mer information? Välkommen att kontakta oss per e-post gianmario.nordenstrom@lovik.se eller telefon 08-506 180 00.

Fredags-spa med lunch

Fredags-spa med lunch! Unna dig en härlig start på helgen på Villa Lovik och börja dagen med vår härliga italieninspirerade lunchbuffe och koppla av med spa.

Något extra

Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.

Fest på Villa Lovik

Bjud in till fest! Vare sig ni vill ha en litet personlig middag eller ett hej dundrande party så har vi något som passar alla.