Restaurang med havsutsikt på Villa Lovik

God mat förhöjer mötet

I restaurangen följer vi säsongerna och är måna om att välja de bästa råvarorna. Både de som smakar bäst för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Maten tillagas från grunden. På så sätt tar vi tillvara på de goda smakerna. Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Goda viner som förhöjer smakerna i maten. Men vin är inte alltid det självklara valet. I restaurangen får ni dryckesförslag som passar er och era önskemål.

Måltiderna serveras antingen i restaurangen med havsutsikt eller i den vackra festvåningen Salongen. Vill ni fortsätta samtalen efter middagen eller lunchen finns den trevliga baren med mjuka soffor och skön atmosfär.

Dagar vi vill minnas

 Bröllop, jubileum, födelsedagar eller en fest i största allmänhet.

Måltider i Villa Loviks Restaurang

Frukostbuffé med nybakat bröd

Frukostbuffé står uppdukad till ert förfogande, med både varma och kalla rätter. Den avnjuter ni i matsalen med vacker utsikt över Hustegafjärden.

Lunchbuffé med salladsbord

Lunchen serveras som buffé och består av ett stort och varierat salladsbord, soppa, hembakat bröd, ostbricka. Dagens utvalda varmrätt och naturligtvis en varm vegetarisk rätt.

Trerätters middags njutning

En middag på Villa Lovik består av både förrätt, varmrätt och dessert. Till detta finns vinpaket med rekommenderade viner till maten, kostnad 295 kr per person (inkl. moms). I vinpaketet ingår ett glas förrättsvin, ett glas varmrättsvin med ombjudning samt ett glas dessertvin. Det lilla vinpaketet, utan dessertvin, kostar 235 kr.

Skapa och inspireras i vårt bageri

I Villa Loviks bagerilokal Brödfabriken bakar ni tillsammans med ett proffs de bakverk ni önskar.

Erbjudanden

PRESENTKORT

Överraska någon du tycker om med en upplevelse på Villa Lovik eller på något av Stockholm Meeting Selections andra ställen.

A BETTER DEAL

Få 10% rabatt. Boka och betala direkt på vår hemsida och få 10% rabatt på hela din vistelse hos oss!

Vintererbjudande

Vinterkonferens. Fokusera på mötet och vi tar hand om er under tiden. Under utvalda veckor i vinter har vi specialpris på konferenser.