Restaurang med havsutsikt

God mat förhöjer vistelsen

I restaurangen följer vi säsongerna och är måna om att välja de bästa råvarorna. Både de som smakar bäst för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Maten tillagas från grunden. På så sätt tar vi tillvara på de goda smakerna. Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Goda viner som förhöjer smakerna i maten. Men vin är inte alltid det självklara valet. I restaurangen får ni dryckesförslag som passar er och era önskemål.

Måltiderna serveras antingen i restaurangen med havsutsikt eller i den vackra festvåningen Salongen. Vill ni fortsätta samtalen efter middagen eller lunchen finns den trevliga baren med mjuka soffor och skön atmosfär.

Måltider i Villa Loviks restaurang

Frukostbuffé med nybakat bröd

Frukostbuffén bjuder på både varma och kalla rätter som ger dig energi för dagen. Morgonkaffet och frukosten njuter du av till den vackra utsikten över Hustegafjärden.

Italieninspirerad lunchbuffé

Välkommen till vår Italieninspirerade lunchbuffé med olika sallader, tapenade, oliver, färskt hembakat bröd, soppa och två varmrätter – varav den ena rätten alltid är vegetarisk. Kaffe och hembakta småkakor ger ett sött avslut.

Trerätters middagsnjutning

Middagen på Villa Lovik avnjuts i vår härliga matsal, salongen eller på vår terrass med utsikt över vattnet. Menyn ändras med säsongerna och självklart har vi många härliga drycker och vinpaket som passar till maten.

Önskar ni äta middag hos oss utan boende så går det bra att boka i mån av plats och på förfrågan. Mejla oss gärna på welcome@lovik.se

Beach & Pool Club by Villa Lovik

En lyxig oas med vidunderlig utsikt mot Gåshagafjärden

Erbjudanden

Hybridmöte

Zoom eller skärgårdsluft? Boka ett kombinerat digitalt och fysiskt möte hos oss. Vi hjälper dig med allt från teknik och möteslokal till nybakat fika.

Relax konferens

Spakonferens med ansiktsritual i grupp, self-care kit eller spabenadling för deltagarna Vad passar er grupp bäst?

Padelkonferens

Möte med slagkraft! Ta en paus i mötet för att slå ett par bollar, möt sedan upp gänget i baren och njut av den härliga utsikten.

La Piazza by Villa Lovik

Platsen för gastronomiska upplevelser under bar himmel omgiven av prunkande växtlighet där vi hämtat inspiration från en italiensk piazza i utformningen.