Restaurang med havsutsikt

God mat förhöjer mötet

I restaurangen följer vi säsongerna och är måna om att välja de bästa råvarorna. Både de som smakar bäst för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Maten tillagas från grunden. På så sätt tar vi tillvara på de goda smakerna. Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Goda viner som förhöjer smakerna i maten. Men vin är inte alltid det självklara valet. I restaurangen får ni dryckesförslag som passar er och era önskemål.

Måltiderna serveras antingen i restaurangen med havsutsikt eller i den vackra festvåningen Salongen. Vill ni fortsätta samtalen efter middagen eller lunchen finns den trevliga baren med mjuka soffor och skön atmosfär.

Måltider i Villa Loviks restaurang

Frukostbuffé med nybakat bröd

Frukostbuffé står uppdukad till ert förfogande, med både varma och kalla rätter. Den avnjuter ni i matsalen med vacker utsikt över Hustegafjärden.

Lunchbuffé med salladsbord

Lunchen serveras som buffé och består av ett stort och varierat salladsbord, soppa, hembakat bröd, ostbricka. Dagens utvalda varmrätt och naturligtvis en varm vegetarisk rätt.

Trerätters middagsnjutning

En middag på Villa Lovik består av både förrätt, varmrätt och dessert. Till detta finns vinpaket med rekommenderade viner till maten, kostnad 295 kr per person (inkl. moms). I vinpaketet ingår ett glas förrättsvin, ett glas varmrättsvin med ombjudning samt ett glas dessertvin. Det lilla vinpaketet, utan dessertvin, kostar 235 kr.

Skapa och inspireras i vårt bageri

I Villa Loviks bagerilokal Brödfabriken bakar ni tillsammans med ett proffs de bakverk ni önskar.

Erbjudanden

Dagkonferens med SPA

Dagkonferens med spa 895 kr/person. Hämta kraft och njut av lugnet hos oss. Kombinera er dagkonferens med relax på Spa by Villa Lovik.

Fredagskickoff

Ta med kollegorna på after work och en skön helg på Villa Lovik. Pizzabuffé, relax, mötesrum och övernattning ingår.

Fira fredag

Fira fredag på Villa Lovik! En bättre start på helgen med relax, pizzabuffé och övernattning i ett av våra dubbelrum i skärgårdsmiljö.