Restaurang med havsutsikt på Villa Lovik

God mat förhöjer mötet

I restaurangen följer vi säsongerna och är måna om att välja de bästa råvarorna. Både de som smakar bäst för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Maten tillagas från grunden. På så sätt tar vi tillvara på de goda smakerna. Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Goda viner som förhöjer smakerna i maten. Men vin är inte alltid det självklara valet. I restaurangen får ni dryckesförslag som passar er och era önskemål.

Måltiderna serveras antingen i restaurangen med havsutsikt eller i den vackra festvåningen Salongen. Vill ni fortsätta samtalen efter middagen eller lunchen finns den trevliga baren med mjuka soffor och skön atmosfär.

Dagar vi vill minnas

 Bröllop, jubileum, födelsedagar eller en fest i största allmänhet.

Måltider i Villa Loviks Restaurang

Frukostbuffé med nybakat bröd

Frukostbuffé står uppdukad till ert förfogande, med både varma och kalla rätter. Den avnjuter ni i matsalen med vacker utsikt över Hustegafjärden.

Lunchbuffé med salladsbord

Lunchen serveras som buffé och består av ett stort och varierat salladsbord, soppa, hembakat bröd, ostbricka. Dagens utvalda varmrätt och naturligtvis en varm vegetarisk rätt.

Trerätters middags njutning

En middag på Villa Lovik består av både förrätt, varmrätt och dessert. Till detta finns vinpaket med rekommenderade viner till maten, kostnad 295 kr per person (inkl. moms). I vinpaketet ingår ett glas förrättsvin, ett glas varmrättsvin med ombjudning samt ett glas dessertvin. Det lilla vinpaketet, utan dessertvin, kostar 235 kr.

Skapa och inspireras i vårt bageri

I Villa Loviks bagerilokal Brödfabriken bakar ni tillsammans med ett proffs de bakverk ni önskar.

Erbjudanden

Deli Brunch

Deli Brunch Samla vänner och familj för att njuta av söndagsbrunch tillsammans i vacker miljö.

Pizzabakning

Lär er baka pizza Välkommen till lilla Italien på Villa Lovik! Alla bakar sin egen pizza som ni sedan äter tillsammans.

Bakaktivitet – pizza

Helpension med middagsaktivitet Välkommen till lilla Italien på Villa Lovik! Alla deltagarna bakar sina egna pizzor som ni sedan äter tillsammans.