Restaurang med havsutsikt

God mat förhöjer vistelsen

I restaurangen följer vi säsongerna och är måna om att välja de bästa råvarorna. Både de som smakar bäst för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Maten tillagas från grunden. På så sätt tar vi tillvara på de goda smakerna. Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Goda viner som förhöjer smakerna i maten. Men vin är inte alltid det självklara valet. I restaurangen får ni dryckesförslag som passar er och era önskemål.

Måltiderna serveras antingen i restaurangen med havsutsikt eller i den vackra festvåningen Salongen. Vill ni fortsätta samtalen efter middagen eller lunchen finns den trevliga baren med mjuka soffor och skön atmosfär.

Måltider i Villa Loviks restaurang

Frukostbuffé med nybakat bröd

Frukostbuffé står uppdukad till ert förfogande, med både varma och kalla rätter. Den avnjuter ni i matsalen med vacker utsikt över Hustegafjärden.

 

Trerätters middagsnjutning

Middagen på Villa Lovik avnjuts i vår härliga matsal, salongen eller på vår terrass med utsikt över vattnet. Menyn ändras med säsongerna. Till varmrätt kan du alltid välja mellan alltid kött, fisk eller vegetariskt.
Tre rätter 395 kr
Två rätter 325 kr
Varmrätt 225 kr

Till trerättersmenyn finns vinpaket med rekommenderade viner till maten, kostnad 295 kr per person. I vinpaketet ingår ett glas förrättsvin, ett glas varmrättsvin med ombjudning samt ett glas dessertvin.
Det lilla vinpaketet, utan dessertvin, kostar 235 kr.

Skapa och inspireras i vårt bageri

I Villa Loviks bagerilokal Brödfabriken bakar ni tillsammans med ett proffs de bakverk ni önskar.

Erbjudanden

Bella Midsommar

Bella Midsommar Hos oss firar vi utan stång och dans och har istället fokus på avkoppling och relax med en italiensk touch.

Något extra

Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.

Vandringspaket

Vandringsweekend Checka in på Villa Lovik, vandra på vackra Lidingö och relaxa sedan i vår varma pool.