Restaurang med havsutsikt

God mat förhöjer vistelsen

I restaurangen följer vi säsongerna och är måna om att välja de bästa råvarorna. Både de som smakar bäst för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Maten tillagas från grunden och med inspiration av det italienska köket. Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Goda viner som förhöjer smakerna i maten. Men vin är inte alltid det självklara valet. I restaurangen får ni dryckesförslag som passar er och era önskemål.

Måltiderna serveras antingen i restaurangen med havsutsikt eller i den vackra festvåningen Salongen. Vill ni fortsätta samtalen efter middagen eller lunchen finns den trevliga baren med mjuka soffor och skön atmosfär.

Måltider i Villa Loviks restaurang

Frukostbuffé med nybakat bröd

Frukostbuffén bjuder på både varma och kalla rätter som ger dig energi för dagen. Morgonkaffet och frukosten njuter du av till den vackra utsikten över Hustegafjärden.

Italieninspirerad lunchbuffé

Välkommen till vår Italieninspirerade lunchbuffé med olika sallader, tapenade, oliver, färskt hembakat bröd, soppa och två varmrätter – varav den ena rätten alltid är vegetarisk. Kaffe och hembakta småkakor ger ett sött avslut.

Middagarna hos oss

Middagen på Villa Lovik avnjuts i vår härliga matsal, salongen eller på vår terrass med utsikt över vattnet. Menyn har smaker från Italien och ändras med säsongerna och självklart har vi många härliga drycker och vinpaket som passar till maten.

Önskar ni äta middag hos oss utan boende så går det bra att boka i mån av plats och på förfrågan. Mejla oss gärna på welcome@lovik.se

Beach, Pool & Bar by Villa Lovik

En lyxig oas med vidunderlig utsikt mot Gåshagafjärden

Erbjudanden

Fredags-spa & lunch

Fredags-spa med lunch! Unna dig en härlig start på helgen med vår härliga italieninspirerade lunchbuffe och koppla av med spa.

Drop in-vigsel

Går ni i giftastankar? Passa på! Den 25/5 och 14/9 2024 har ni möjlighet att gifta er på drop in-vigsel hos oss. Ett havsnära bröllop utan måsten.

Något extra

Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.