Erbjudanden

Just nu på Villa Lovik

Hos oss finns det alltid möjligheter för minnesvärda upplevelser. Här hittar du alla aktuella erbjudande och event på Villa Lovik. Varmt välkommen att njuta av livets goda hos oss!

Fredagskickoff

Ta med kollegorna på after work och en skön helg på Villa Lovik. Pizzabuffé, relax, mötesrum och övernattning ingår.

Ost- och brödweekend

Lär dig göra egen ost på gårdsmejeriet Geten Gerda & Ko och baka eget knäckebröd i Brödfabriken. En kreativ helg med övernattning på Villa Lovik.

Bakweekend

Höstens kurser i bakning är äntligen här! Boka en inspirerande helg fylld av lärdomar om bakningens konst i Brödfabriken. Välj mellan två olika teman.

Fira fredag

Fira fredag på Villa Lovik! En bättre start på helgen med relax, pizzabuffé och övernattning i ett av våra dubbelrum i skärgårdsmiljö.

Sköna lördag

En skön helg från 1 310 kr pp. Njut av lugnet på Villa Lovik med någon du tycker om. Relax, middag och övernattning i dubbelrum ingår.

Deli Brunch

Deli Brunch - samla vänner och familj och njut av en söndagsbrunch med dagsfärskt bröd och godsaker i vacker miljö på Villa Lovik.

Pizzabakning

Baka äkta italiensk pizza tillsammans på Villa Lovik! Alla bakar sin egen pizza i valfri komposition och avnjuter den sedan i goda vänners lag.

Italiensk afton

En italiensk kväll med pizzabakning, middag och övernattning. Välkommen till lilla Italien på Villa Lovik! Alla deltagare får baka sin egen pizza.

PRESENTKORT

Överraska någon du tycker om med en upplevelse på Villa Lovik eller på något av Stockholm Meeting Selections andra ställen.

A BETTER DEAL

Få 10% rabatt. Boka och betala direkt på vår hemsida och få 10% rabatt på hela din vistelse hos oss!

Vintererbjudande

Vinterkonferens - lokalhyra ingår! Passa på att boka vinterkonferensen eller kickoffen. Under utvalda veckor i vinter har vi specialpris hos oss.

Jul på Villa Lovik

Julfest 2019 - boka årets julmiddag redan nu! Lär er baka eget julknäcke och njut av en fräsch julbuffé i stämningsfull miljö.

Bakaktiviteter

Baka med proffs! Ta med kollegor eller vänner och lär er baka prinsesstårtor, Lovikslimpa, wienerbröd eller cupcakes i Brödfabriken.

24h Weekendkonferens

24h Weekendkonferens 1 895 kr/pp För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar.

Möte med helpension

Helpension från 1 895 kr/pp Samla teamet och få igång kreativiteten och resultaten. Vi tar hand om er och ser till att ni har det bra.

Dagkonferens

Dagkonferens från 695 kr/person. Ibland kan det vara effektivare att mötas utanför kontorsmiljön om så bara för några timmar.