Aktiviteter

BOKA AKTIVITET

Baka bröd eller spela in reklamfilm

På Villa Lovik finns en massa möjligheter till minnesvärda aktiviteter och upplevelser. Oavsett om ni är en liten eller stor grupp kan vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda flera förslag på aktiviteter. Allt från att prova lakrits, ost eller olika drycker, tävla i musikquiz eller spela in företagets nya reklamfilm. I vårt hjärta brödfabriken pågår alltid spännande provning, bakning och skapande på olika sätt. Det fina läget vid Hustegafjärden innebär att vi också kan erbjuda olika vattenaktiviteter som ribb-båt, kajak eller fisketurer.

Vi har ett fräscht och välutrustat gym och längs med vattnet finns en fin strandpromenad som passar utmärkt för löpning eller promenader. Intill baren finns biljardbord och det finns även kubb, boule och andra sällskapsspel till utlåning. Just nu bygger vi även en helt ny relaxavdelning med pool och bastu som kommer stå klar under hösten 2019.

Aktiviteter i brödfabriken

Ostprovning

Lärdom om ostens ursprung och vad Codex Alientarius betyder, hur man kombinerar olika typer av vin till olika ostar m.m.

Pris: 5 500:- + 215:-/person (exklusive moms) inkl. 6 sorters ostar, rädisor, marmelad, valnötter, kex och bröd.
Tid: 1,5 timme

Dryckesprovningar

Prova olika upplevelser i provningen! Prova samma vin i olika vinglas eller prova blint och sätt sedan en prislapp på de olika vinerna. Prova Whisky med dina smak- och doft sinnen och orientera dig i Whiskyns värld. Få en behållning av vår ölkultur med rökta charkuterier därtill. Prova Sherry tillsammans med Tapas.

Pris: 5 500:-. Dryck efter åtgång tillkommer, provning med tilltugg +85:-/person
Tid: 1,5 timme
Antal: Upp till 30 personer, därefter 105:-/person
Priserna är exklusive moms.

Chokladprovning

Njut av rätt choklad vid rätt tidpunkt i livet! Lär dig chokladens spännande historia och hur gott chokladen gör vår kropp och själ.

Pris: 5 500:- + 215:-/person (exklusive moms) inkl. 6 sorters mörk kvalitetschoklad, 2 praliner och 1 färsk tryffel.
Tid: 1,5 timme

Förrätten 

Gruppen delas in i lag om 4-6 personer och ska under tidspress komponera och tillaga sin egen förrätt. Vinnare utses efter smak och presentation!

Pris: 3 500:- + 295:-/person (exklusive moms)
Tid: 1,5 timme
Antal: 8-100 personer

TEAM LOVIK

Aktiviteten där ensam inte är stark. Gruppen delas in i lag och ska med hjälp av instruktör lösa olika aktiva problemställningar. Samarbete krävs!

Pris: 649:-/person (exklusive moms)
Tid: 2-3 timmar
Antal: minimideb.10 personer

Kajak

Paddla på Hustegafjärden och upplev Lovik från vattnet. Våra duktiga instruktörer vägleder!
Turen går också att förlänga och kompletteras med mat och dryck.
En uppskattad variant är också kajakpolo – kontakta oss gärna för prisuppgift!

Pris:  990:-/person (exklusive moms). Minimideb. 10 personer
Tid: 1-3 timmar

Quiz-night

En rolig och aktiv underhållning där ni tävlar i lag i olika musikfrågor. Programledare är två professionella trubadurer som leder er genom hela tävlingen.

Pris: 11 800:- (exklusive moms) upp till 40 personer, 14 100:- mellan 41-70 personer
Tid: 75 minuter

Trubadur
Pris:
8 500:-  Tid: Enligt ö.k

Rib tur med fika

Det går nästan inte att undvika den äventyrliga, lite pirrande känslan som infinner sig när besättningen kastar loss och ni sakta lämnar kaj. Denna tur går från anläggningen med RIB båt ut till skärgården i svindlande hastigheter på uppemot 60 knop! Alla passagerare utrustas med flytoverall, flytväst, vindglasögon och mössa.

Pris: 9 000:-/båt + 295:-/person (exklusive moms)
Tid: 1 timme
Antal: max 12 personer/båt

Laserlerduveskytte

Laserlerduveskytte är den ultimata aktiviteten för grupper som vill tävla i skytte. Det är miljövänligt, ofarligt och kan användas året runt, även i mörker – kulorna är självlysande!

Pris: 3 000:- + 295-/person (exklusive moms)
Tid: 1 timme
Antal: max 100 personer

Må bra för kropp & själ

Varför inte börja dagen med ett stärkande yogapass eller avsluta dagen med ett motiverande löpskolningspass? Vill ni finna sinnesnärvaro genom att vara medvetet närvarande i nuet och bli friare att välja hur man vill agera på det som händer i tankar, känslor och kropp i varje ögonblick? Då är det Mindfullness som ni söker.

Vi kan även erbjuda Tai-chi, Självförsvar, Crossfit, Zumba, Stavgång och inspirerande föreläsningar inom hälsa. 

Pris: från 2 500:-/pass (exklusive moms)

Position okänd

Lagtävling där lagen ska finna så många kontroller som möjligt på en begränsad tid. Kommunikation och prioritering är ledorden i denna fartfyllda aktivitet.

Pris: 3 000:- + 295-/person (exklusive moms)
Tid: 1 timme

Med penseln i handen

Hav och natur har inspirerat konstnärer i alla tider. Med hjälp av färg och inspiration från omgivningarna växer tavlorna fram. Avslutningsvis genomförs ett vernissage. Tavlan får du med dig hem som ett minne!

Pris: 3 000:- + 295-/person (exklusive moms)
Tid: 1 timme

Fiske

En perfekt aktivitet för att knyta band med kollegor eller kunder och låta tankar under en konferens eller ett möte få landa. Natur och spänning i kombination. Havsöring och gädda finns runt hörnet.

Pris: 1 390:-/person
Tid: upp till 5 timmar (för- eller eftermiddag)
Antal: Minimi deb 4 pers.
Ev. upphämtning eller drop of city: 1 300:-/båt, max 12 personer/båt
Pris i samband med fisketuren. Priserna är exklusive moms.

Segwayskytte

En Segway känns som en förlängning av kroppen vilket gör det lätt att obekymrat kunna köra kontrollerat i farter upp till 20 km/h. I Segwayskytte får du lära dig tekniken. Varje deltagare ska också skjuta fem skott med specialgjorda elektroniska gevär motsvarande riktiga skidskyttegevär.

Pris: 7 000:- + 295-/person (exklusive moms)
Tid: 1-1,5 timme
Antal: max 100 personer

Uppdraget

Uppdraget är en lagtävling med fart och fläkt som handlar om prioritering, kreativitet och ta tillvara på sina lagkamraters unika förmågor och färdigheter. Alla lag blir tilldelade varsitt häfte med ett antal uppdrag av olika karaktär (fota, tillverka, klurighet, hitta mm) och svårighetsgrad. Tiden är knapp och uppdragen många vilket kräver att lagen prioriterar och drar fördel av all samlad kompetens inom laget.

Pris: 5 000:- + 295:-/person (exklusive moms)
Tid: 1,5-2 timmar
Antal: 20-400 personer

Pubspel

Utmana vänner och kollegor i tre olika traditionella engelska pubspel! Aktiviteten genomförs inomhus.

Pris: 3 500:- + 295-/person (exklusive moms)
Tid: 1 timme
Antal: max 30 personer

Glödvandring

Detta är en stor prövning som kräver att deltagarna tänjer på sina gränser. När alla förberedelser är avklarade och deltagarna känner sig mogna ges möjlighet att medvetet utsätta sig för eldens prövningar. När man deltar i en glödvandring är man aldrig tvingad att gå på glöden, beslutet att gå tar du själv efter den mentala förberedelsen, som ger dig styrka att ta rätt beslut. Detta är en annorlunda och minnesvärd upplevelse som sammansvetsar gruppen.

Pris: 6 500:- + 295:-/person (exklusive moms)
Tid: 1,5 timme
Antal: 6-80 personer

Reklamfilmen

Med surfplattor och rekvisita som hjälpmedel får ni själva skapa en kortfilm eller företagets nya reklamfilm. Ni delas in i grupper som själva sköter manus, rollbesättning och kameraarbete. Ett bra sätt att lära känna sina kollegor!

Pris: 5 000:- + 395:-/person (exklusive moms)
Tid: 2 timmar
Antal: Delas in i grupper om 5-8 personer

Isskulptering

Isskulptering är en avspänd och kreativ aktivitet som skapar fin teamkänsla för deltagarna. Ni delas in i grupper där varje grupp har ett isblock och verktyg för att skulptera med. Under aktiviteten hjälper instruktörerna till med råd och tips för att ni skall få det bästa ut av ert block.

Pris: 2 000:-/isblock+ 295:-/person (rek. 4-6 pers/block) (exklusive moms)
Tid: 1 timme
Antal: 5-200 personer

Mästartiteln

Utmana dina kollegor!
Mästartiteln är en tävling med inspiration från tv-programmet Mästarnas mästare. En fartfylld och rolig tävling där alla kan delta. Det går att tävla enskilt eller i lag, beroende på gruppens storlek. Utmaningarna är varierande och ni kan få mötas bl.a inom: Uthållighet, Strategi, Fokusering och Fysisk prestation.

Pris: 7 950:-
Tid:  2-3 timmar
Antal: Upp till 10 personer, därefter 530:-/person
Priserna är exklusive moms.

Föreläsare och inspiratörer

Vi erbjuder nu möjligheten att boka färgstarka och aktuella föreläsare till kommande möten och konferenser i vår stimulerande och kreativa miljö. Föreläsare till en föreläsning, workshop, dialog eller ett samtal.
Oavsett om det är inspiration eller ett specifikt tema som efterfrågas har vi lösningen.
Vår inhousebyrå, SAJ Föreläsar- och eventbyrå ger er konkreta och tips och vägleder er i valet av föreläsare och upplägg har ett nätverk av föreläsare, inspiratörer, experter och moderatorer.

Exempel på föreläsare
Johan Olsson, Lovisa ”Lofsan” Sandström, Johan Norén, Anna Almberg, Thomas Ek, Cecilia Safaee och Pär ”Glada Hudik” Johansson.

Läs mer om våra föreläsare här!

Tid: 45 min – 3 timmar

Pris: Offert lämnas vid förfrågan.

Konferensförfrågan

Boka konferens online

Boka konferens online

Är ni fler än 20 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en konferensförfrågan istället.

Konferensförfrågan

Du vet väl att du även kan boka din konferens online. Testa vår onlinebokning här.


By contacting us through our forms, you agree to our privacy policy.

Boka direkt online

Du kan även kontakta oss på mail meet@lovik.se, eller ring 08-506 180 91

Fler förslag

Vi kan även hjälpa till att ordna föreläsare inom olika ämnen, lådbilsrally, dans, temafester, Vikingaprovning, säsongsbetonade aktiviteter, olika bakaktiviteter samt mycket mer. Vi skräddarsyr också gärna efter era önskemål.

Vi har även bra priser på buss- och båttransport.

Kontakta oss på 08-506 180 90 eller meet@lovik.se för mer information, förslag eller en offert!

Samtliga priser är exkl. moms