Loviks konferenslokaler

Möten med utsikt över Hustegafjärden

På Lovik är det avslappnat och enkelt att mötas. Alla konferenslokaler är förberedda för kurser, utbildningar och konferens. All praktisk utrustning finns som LCD-projektor, whiteboardtavla, internetanslutning och blädderblock. Har ni andra önskemål går det också att ordna. De större lokalerna är dessutom omgivna av grupprum så att det inte blir onödigt spring mellan huvudlokal och grupprum. Här finns totalt  nio konferenslokaler, varav den största rymmer upp till 90 personer, samt sju grupprum. Ljusa och rymliga, dessutom har några av konferenslokalerna vacker utsikt över Hustegafjärden.

Kapacitet i våra konferenslokaler

Salongen

Skol Bio U-bord Öar Kvm
42 90 30 48 90

Wallenberg

Skol Bio U-bord Öar Kvm
50 80 28 36 84

Loviksalen

Skol Bio U-bord Öar Kvm
50 80 28 36 72

Ibelius

Skol Bio U-bord Öar Kvm
50 80 28 36 64

Sjösidan

Skol Bio U-bord Öar Kvm
15 20 16 16 38

Metzola

Skol Bio U-bord Öar Kvm
15 20 16 16 31,5

Personne

Skol Bio U-bord Kvm
8 12 12 28

Utsikten

Skol Bio Styrelse Kvm
 – 8 19

Hustega

Skol Bio Styrelse Kvm
8 18,5

Grupprum

På Lovik finns det 7 st grupprum med runda bord för 8 personer

Det är inte bara konferenslokalerna som är viktiga rum för ett bra möte eller konferens. Det är också platserna där samtalen får ta vid och tankarna utvecklas. Här har vi förberett för er att umgås. Även efter och mellan mötena. I mjuka soffor och trevliga loungemiljöer.

Hjärtligt välkomna hit för att titta på lokalerna innan ni bestämmer er. Det är viktigt att er konferens blir som ni har tänkt er. Och det hjälper vi er gärna med.

Boka konferens


Konferenserbjudanden

Vintererbjudande

Vinterkonferens. Samla teamet och få igång kreativiteten och resultaten. Under utvalda veckor i vinter har vi specialpris hos oss.

julmiddag

Julmiddag 2017. Se till att boka årets julmiddag redan nu! Hos oss får ni baka marsipangrisar och njuta av en god middag.

Bakaktiviteter

Bakaktivitet med kollegorna. Prinsesstårtor, Lovikslimpa till wienerbröd och cupcakes. Kom och baka med kollegorna i Brödfabriken!