Fest & Bröllop

Dagar att minnas

Vissa dagar är speciella. Anledningarna till att vilja samla familj och vänner är många. Bröllop, jubileum, födelsedagar eller en fest i största allmänhet. Salongen, vår festvåning med kristallkronor och öppen spis, har stått värd för många bröllop och fester. Färdiga paket för både det enkla och det mer exklusiva arrangemanget, gör det enkelt att bjuda in till fest på Villa Lovik. Välj bland färdiga menyer eller låt våra kockar rekommendera en meny efter era önskemål. Vill ni anlända med båt kan ni lägga till vid vår brygga. Från centrala Stockholm tar resan ca 45 minuter. Har ni funderingar eller önskar förslag på upplägg så delar vi gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi kan ta emot sällskap på upp till 100 personer.

Bröllop på Villa Lovik

Fest på Villa Lovik

Spa by Villa Lovik

Välkommen ner till vårt spa. Här kan du få sköna behandlingar, njuta i vår utomhuspool som alltid håller 38 grader och slappna av i relaxavdelningen.

Våra festlokaler

På Villa Lovik finns alla möjligheter att anordna fester, mingel och event. Salongen, vår festvåning med kristallkronor och öppen spis, har stått värd för många fester och högtidsdagar. För det större sällskapet rekommenderar vi matsalen med utsikt över Hustegafjärden. Det lilla lusthuset i parken är en populär plats för fördrinken eller vigsel om så önskas.

Salongen

Matsalen

Lusthuset

Kontakta oss gärna för en visning för att uppleva atmosfären här på riktigt.

Tel: 08-506 180 00
E-post: welcome@lovik.se

  • Boka fest eller bröllop

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

TILLGÄNGLIGA DATUM
FÖR FEST & BRÖLLOP

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
- Tillgänglig
- Bokad

Stanna över natten

När du har fest hos oss på Villa Lovik så erbjuder vi  hotellrum till ett extra förmånligt pris för dig och dina gäster.