Rofyllda weekends

Boka rum

Unna dig en avkopplande staycation

När du befinner dig på Villa Lovik är det svårt att förstå att du befinner dig endast 15 minuter från Stockholm city. Här kan du andas ut och njuta du av sköna hotellrum, fantastiska middagar  på Piazzan och avkopplande stunder i Beach & Pool Club by Villa Lovik.

La Piazza by Villa Lovik

Platsen för gastronomiska upplevelser under bar himmel omgiven av prunkande växtlighet där vi hämtat inspiration från en italiensk piazza i utformningen.

Beach & Pool Club by Villa Lovik

En lyxig oas med vidunderlig utsikt mot Gåshagafjärden Inspirerad av internationella beach clubs.

Sommar

på Villa Lovik

På Villa Lovik finns upplevelser för alla smaker. Vill du träna finns fina träningsmöjligheter i vårt fräscha gym och längs vattnet går en vacker strandpromenad som passar perfekt för en morgonpromenad. Under hösten 2019 öppnade vår nya spa-avdelning Spa by Villa Lovik där du kan njuta av sköna behandlingar och en utomhuskälla som håller 38 grader året runt.

Best Friend

Best Friend Självklart ska din hund följa med när du reser! På Villa Lovik vill vi skämma bort alla våra gäster på bästa sätt – oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta.

Staycation – La Piazza by Villa Lovik

Staycation La Piazza En gastronomisk upplevelse där maten är tillagad av svenska råvaror med skickligt hantverk och med en touch av norra Italiens traditioner och charm.

Staycation – Beach & Pool

Staycation Beach & pool Stället att hänga på i sommar finns hos oss. Ingen skränig discomusik utan intim och härlig stämning till vår pool och på gräsmattorna omkring oss.

Staycation – med italienska bubblor

Staycation med italienska bubblor Checka in hos oss och starta vistelsen direkt med ett glas krispig prosecco.

Bo flera nätter

Semestra hos oss och lyxa till det med hotellfrukost flera dagar i rad! Ge dig ut på utflykter på dagen och koppla sen av i en skön säng

WEEKDAY DEAL!

30% rabatt på onsdagar och torsdagar Börja helgen redan på onsdagen och fira sommaren hos oss fler dagar i rad

Spa by Villa Lovik

Hämta kraft och njut av lugnet hos oss. Spa by Villa Lovik är vår helt nya relaxavdelning.

Vad vill du göra?

När du inte vill hänga på piazzan eller Beach Club by Villa Lovik så kommer här några tips på vad som finns att göra i våra omgivningar.