Rofyllda weekends

Boka rum

Unna dig en avkopplande weekend

När du befinner dig på Villa Lovik är det svårt att förstå att du befinner dig endast 15 minuter från Stockholm city. Här kan du andas ut och njuta du av sköna hotellrum, fantastiska middagar serverade i vår restaurang och avkopplande stunder i den nya spa-avdelningen – allt till en fantastisk havsutsikt.

Spa by Villa Lovik

Hämta kraft och njut av lugnet hos oss. Spa by Villa Lovik är vår helt nya relaxavdelning.

Weekendupplevelser på Villa Lovik

På Villa Lovik finns upplevelser för alla smaker. Vill du träna finns fina träningsmöjligheter i vårt fräscha gym och längs vattnet går en vacker strandpromenad som passar perfekt för en morgonpromenad. Under hösten 2019 öppnade vår nya spa-avdelning Spa by Villa Lovik där du kan njuta av sköna behandlingar och en utomhuskälla som håller 38 grader året runt.

Håll utkik efter våra uppskattade bakweekends! I villans egen bakstudio Brödfabriken ordnar vi bakweekends med olika teman ett flertal gånger i året. Perfekt för dig som gillar att varva kreativitet med avkoppling.

Aktuella weekenderbjudanden

Ost- & brödweekend

Lär dig göra egen ost på gårdsmejeriet Geten Gerda & Ko och baka eget knäckebröd i Brödfabriken. En kreativ helg med övernattning på Villa Lovik.

Bakweekend

Höstens kurser i bakning är äntligen här! Boka en inspirerande helg fylld av lärdomar om bakningens konst i Brödfabriken. Välj mellan två olika teman.

Fira fredag

Fira fredag på Villa Lovik! En bättre start på helgen med relax, pizzabuffé och övernattning i ett av våra dubbelrum i skärgårdsmiljö.

Sköna lördag

En skön helg från 1 310 kr pp. Njut av lugnet på Villa Lovik med någon du tycker om. Relax, middag och övernattning i dubbelrum ingår.