Rofyllda weekends

Boka rum

Unna dig en avkopplande weekend

När du befinner dig på Villa Lovik är det svårt att förstå att du befinner dig endast 15 minuter från Stockholm city. Här kan du andas ut och njuta du av sköna hotellrum, fantastiska middagar serverade i vår restaurang och avkopplande stunder i den nya spa-avdelningen – allt till en fantastisk havsutsikt.

Spa by Villa Lovik

Hämta kraft och njut av lugnet hos oss. Spa by Villa Lovik är vår helt nya relaxavdelning.

Weekendupplevelser på Villa Lovik

På Villa Lovik finns upplevelser för alla smaker. Vill du träna finns fina träningsmöjligheter i vårt fräscha gym och längs vattnet går en vacker strandpromenad som passar perfekt för en morgonpromenad. Under hösten 2019 öppnade vår nya spa-avdelning Spa by Villa Lovik där du kan njuta av sköna behandlingar och en utomhuskälla som håller 38 grader året runt.

Håll utkik efter våra uppskattade bakweekends! I villans egen bakstudio Brödfabriken ordnar vi bakweekends med olika teman ett flertal gånger i året. Perfekt för dig som gillar att varva kreativitet med avkoppling.

Aktuella weekenderbjudanden

Bella Midsommar

Bella Midsommar Hos oss firar vi utan stång och dans och har istället fokus på avkoppling och relax med en italiensk touch.

Något extra

Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.

Vandringspaket

Vandringsweekend Checka in på Villa Lovik, vandra på vackra Lidingö och relaxa sedan i vår varma pool.

Maj och Juni på Villa Lovik

Maj på Villa Lovik Välkommen in på en fika, ät lunch eller middag hos oss. Vi erbjuder både take away och härliga sittplatser i solen.

Fest i höst och vinter

Fira i höst och i vinter! Fira hos oss med höstens gyllne färger som virvlar eller till vinterfrosten som pryder slottsfasaden i eldkorgarnas sken.

Stay in bed all day!

Stanna i sängen hela vistelsen Checka in på Villa Lovik och njut av att bara få vara med fri roomservice!

Vi håller öppet!

Vi har öppet som vanligt och alltid med våra gästers och personals välbefinnande som första prioritet. Läs mer om hur vi agerar med anledning av den nu allmänna spridningen av Coronaviruset

Spapaket

Avkopplande spapaket Unna dig en avkopplande vistelse. Relax, 30 min behandling samt middag och övernattning i dubbelrum ingår.

Sommar på Villa Lovik

Sommar sol och pool Njut av sommaren på Villa Lovik. Unna dig tid i relaxen, njut av god middag och sov gott.

Villa Lovik Relax

Koppla av och varva ner Unna dig en avkopplande vistelse. Relax, middag och övernattning i dubbelrum ingår.

Fredagskickoff

Ta med kollegorna på after work och en skön helg på Villa Lovik. Pizzabuffé, relax, mötesrum och övernattning ingår.

Fira fredag

Fira fredag på Villa Lovik! En bättre start på helgen med relax, tre rättersmiddag och övernattning i ett av våra dubbelrum i skärgårdsmiljö.