Mysiga hotellrum

Boka rum

Sov gott hos oss

Villa Lovik erbjuder 61 hemtrevliga hotellrum, varav två sviter. Det betyder att hela sällskapet kan sova kvar efter möten och middag och äta frukost tillsammans dagen efter. Från och med hösten 2019 är du även välkommen som privatgäst på en mysig och minnesvärd weekend på Villa Lovik.

En extra mysig natt i en svit

Fira födelsedag, bröllopsdag eller lyxa till det lite extra i en av våra fina sviter.
Terrassviten består av sovdel och sällskapsdel och bjuder på en magnifik utsikt över fjärden. Badrummet har både dusch och badkar och ligger i modern öppen planlösning mot angränsande utrymmen. Parksviten är en elegant inredd svit med sovdel och sällskapsdel i genomtänkt design med snygga färgval. I badrummet har Parksviten dessutom en helt egen bastu.

Tid till annat

På Villa Lovik finns alltid en massa möjligheter till upplevelser. Vill du träna finns fina träningsmöjligheter i vårt fräscha gym och längs vattnet går en vacker strandpromenad som passar perfekt för en morgonpromenad. Vi har boule, kubb och andra sällskapsspel till utlåning och intill baren finns ett biljardbord. Just nu bygger vi också en helt ny relaxavdelning med pool och bastu som kommer vara klar under hösten 2019.

Våra erbjudanden

Ost- och brödweekend

Lär dig göra egen ost på gårdsmejeriet Geten Gerda & Ko och baka eget knäckebröd i Brödfabriken. En kreativ helg med övernattning på Villa Lovik.

Bakweekend

Höstens kurser i bakning är äntligen här! Boka en inspirerande helg fylld av lärdomar om bakningens konst i Brödfabriken. Välj mellan två olika teman.

Fira fredag

Fira fredag på Villa Lovik! En bättre start på helgen med relax, pizzabuffé och övernattning i ett av våra dubbelrum i skärgårdsmiljö.