Mysiga hotellrum

Boka rum

Sov gott hos oss

Villa Lovik erbjuder 61 hemtrevliga hotellrum, varav två sviter. Det betyder att hela sällskapet kan sova kvar efter möten och middag och äta frukost tillsammans dagen efter. Från och med hösten 2019 är du även välkommen som privatgäst på en mysig och minnesvärd weekend på Villa Lovik.

Alla våra övernattande hotellgäster har tillgång bastu, relax och pool i Spa by Villa Lovik.

Våra juniorsviter

Unna dig att bo i en av våra juniorsviter, Terrassvisten och Parksviten. *Terrassviten är byggd i etage och har tillgång till egen generös terrass med fantastisk utsikt medan Parksviten är elegant inredd med egen bastu som inbjuder till trivsel och avkoppling. De är underbara med genomtänkta färgval och design på möblerna och passar er som vill ha det där lilla extra. Ta in atmosfären och njut av ett glas bubbel i sällskapsdelen innan middagen. Som extra bekvämlighet finns både morgonrock med sköna tofflor och rymliga badrum.

Våra standard queenrum

Rummen har en dubbelsäng, badrum and TV. Frukostbuffé, WiFi och parkering är inkluderat.

Våra standard tvåbäddsrum

Rummen har två enkelsängar (90 cm), badrum och TV. Frukostbuffé, WiFi och parkering ingår.

Våra standard enkelrum

Rummen har en enkelsäng, badrum och TV. Frukostbuffé, WiFi och parkering ingår.

Tid till annat

På Villa Lovik finns alltid en massa möjligheter till upplevelser. Vill du träna finns fina träningsmöjligheter i vårt fräscha gym och längs vattnet går en vacker strandpromenad som passar perfekt för en morgonpromenad. Vi har boule, kubb och andra sällskapsspel till utlåning och intill baren finns ett biljardbord. Just nu bygger vi också en helt ny relaxavdelning med pool och bastu som kommer vara klar under hösten 2019.

Våra erbjudanden

Julbrunch

Julbrunch Samla vänner och familj och kom till oss och avnjut din brunch med magnifik utsikt över havet. Brunchen serveras söndagar i december.

Julbrunch 15/12

Söndagen den 15 december - välkommen till vår mysiga julbrunch som serveras under december. Njut av stämningsfull miljö & en julinspirerad buffé.

Rofyllt julmys

Julweekend i skärgårdsmiljö Njut av lugnet på Villa Lovik med någon du tycker om. Relax, middag, övernattning i dubbelrum, frukost och julbrunch ingår.