Mysiga hotellrum

Boka rum

Sov gott hos oss

Totalt finns 73 hemtrevliga hotellrum, varav fyra sviter. Det betyder att hela sällskapet kan sova kvar efter möten och middag och äta frukost tillsammans dagen efter. Du är självklart även välkommen som privatgäst på en mysig och minnesvärd weekend på Villa Lovik.

Våra sviter

Ta chansen att bo i en av våra sviter. De är underbara med genomtänkta färgval och design på möblerna och passar er som vill ha det där lilla extra. Rummen har en dubbelsäng och vissa av rummen även bäddsoffa. Alla rum har eget badrum med dusch eller badkar samt toalett.

Rummen ligger i de vita villorna precis intill parkeringen med närhet till padelbanor och reception. Ett stenkast bort ligger havet, vår brygga, strandpromenaden samt vår utomhuspool och bar.

Våra juniorsviter

Unna dig att bo i en av våra juniorsviter, två juniorsviter ligger i hotellets huvudbyggnad och två juniorsviter i våra vita parkvillor. Vi kan inte garantera vilken juniorsvit ni får vid bokningstillfället.
De är underbara med genomtänkta färgval och design på möblerna och passar er som vill ha det där lilla extra. Ta in atmosfären och njut av ett glas bubbel i sällskapsdelen innan middagen. Som extra bekvämlighet finns både morgonrock med sköna tofflor och rymliga badrum.

Våra superior dubbelrum

Ta chansen att bo i ett av våra Superior Dubbelrum. De är underbara med genomtänkta färgval och design på möblerna och passar er som vill ha det där lilla extra. Rummen har en dubbelsäng och alla rum har eget badrum med dusch eller badkar samt toalett.

Rummen ligger i de vita villorna precis intill parkeringen med närhet till padelbanor och reception.

Våra dubbelrum

Ta chansen att bo i ett av våra dubbelrum. De är underbara med genomtänkta färgval och design på möblerna och passar er som vill ha det där lilla extra. Rummen har en dubbelsäng eller rund säng. Alla rum har eget badrum med dusch och toalett.

Rummen ligger i de vita villorna precis intill parkeringen med närhet till padelbanor och reception. Ett stenkast bort ligger havet, vår brygga, strandpromenaden samt vår utomhuspool och bar.

Våra spa-studios

Våra SPA-studios är rum som ligger intill vårt SPA med utsikt över havet och vår varma utomhus pool.

Dessa rum är små men läckert inredda. Rummen har en rund säng – perfekt för de som vill sova nära varann. I rummet finns minibar och ett nätt badrum med dusch och toalett.

Våra standard queenrum

Våra standard queenrum är nätta och inredda i lugna naturfärger som harmoniserar med den vackra miljön nära havet. Sängen i rummet är 140-160 cm bred. Utsikt över den glittrande fjärden och Stockholms innerskärgård finner ni ifrån vår restaurang och ett fåtal av våra rum.
Alla rum har TV samt eget litet badrum med dusch.

Våra standard tvåbäddsrum

Standard dubbelrummen är nätta och inredda i lugna naturfärger som harmoniserar med den vackra miljön nära havet. Utsikt över den glittrande fjärden och Stockholms innerskärgård finner ni ifrån vår restaurang och men endast ett fåtal av våra rum.

Alla rum har TV, en 180 cm bred skön säng som består av två 90 cm sängar som står ihop och eget litet badrum med dusch.

Våra standard enkelrum

Våra Standard Enkelrum är mindre enklare rum inredda i lugna naturfärger som harmoniserar med den vackar miljön nära havet. Rummet har TV samt eget litet badrum med dusch.

Tid till annat

På Villa Lovik finns alltid en massa möjligheter till upplevelser. Vill du träna finns fina träningsmöjligheter i vårt fräscha gym och längs vattnet går en vacker strandpromenad som passar perfekt för en morgonpromenad. I Spa by Villa Lovik finns bastu, utomhuskälla och flera behandlingar att välja mellan. Vi har boule, kubb och andra sällskapsspel till utlåning och intill baren finns ett biljardbord.

Våra erbjudanden

Pizzabuffé

Lördagar - Unna dig en härlig start på helgen med vår pizzabuffé på Villa Lovik

Fredags-spa & lunch

Fredags-spa med lunch! Unna dig en härlig start på helgen med vår härliga italieninspirerade lunchbuffe och koppla av med spa.

Drop in-vigsel

Går ni i giftastankar? Passa på! Den 25/5 och 14/9 2024 har ni möjlighet att gifta er på drop in-vigsel hos oss. Ett havsnära bröllop utan måsten.