Mysiga hotellrum

Boka rum

Sov gott hos oss

Nyhet! Nu öppnar vi 13 nya hotellrum i två separata villor på Villa Lovik. Rummen är inredda i vackra jordfärger med en sober inredning och med inspiration av 60-talet. Totalt finns 74 hemtrevliga hotellrum, varav fyra sviter. Det betyder att hela sällskapet kan sova kvar efter möten och middag och äta frukost tillsammans dagen efter. Du är självklart även välkommen som privatgäst på en mysig och minnesvärd weekend på Villa Lovik.

Alla våra övernattande hotellgäster har tillgång bastu, relax och pool i Spa by Villa Lovik.

Våra juniorsviter

Unna dig att bo i en av våra juniorsviter, Terrassvisten och Parksviten. *Terrassviten är byggd i etage och har tillgång till egen generös terrass med fantastisk utsikt medan Parksviten är elegant inredd med egen bastu som inbjuder till trivsel och avkoppling. De är underbara med genomtänkta färgval och design på möblerna och passar er som vill ha det där lilla extra. Ta in atmosfären och njut av ett glas bubbel i sällskapsdelen innan middagen. Som extra bekvämlighet finns både morgonrock med sköna tofflor och rymliga badrum.

Våra spa-studios

Våra nyrenoverade SPA-studios är rum som ligger intill vårt SPA med utsikt över havet och vår uppvärmada pool. Dessa rum är små men läckert inredda men en rund säng – perfekt för de som vill sova nära varann. I rummet finns stor platt-tv, minibar och ett nätt badrum med dusch och toalett. Frukostbuffé, WiFi och parkering är inkluderat.

Våra standard queenrum

Rummen har en dubbelsäng, badrum and TV. Frukostbuffé, WiFi och parkering är inkluderat.

Våra standard tvåbäddsrum

Rummen har två enkelsängar (90 cm), badrum och TV. Frukostbuffé, WiFi och parkering ingår.

Våra standard enkelrum

Rummen har en enkelsäng, badrum och TV. Frukostbuffé, WiFi och parkering ingår.

Tid till annat

På Villa Lovik finns alltid en massa möjligheter till upplevelser. Vill du träna finns fina träningsmöjligheter i vårt fräscha gym och längs vattnet går en vacker strandpromenad som passar perfekt för en morgonpromenad. I Spa by Villa Lovik finns bastu, utomhuskälla och flera behandlingar att välja mellan. Vi har boule, kubb och andra sällskapsspel till utlåning och intill baren finns ett biljardbord.

Våra erbjudanden

Något extra

Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.

Fest på Villa Lovik

Bjud in till fest! Vare sig ni vill ha en litet personlig middag eller ett hej dundrande party så har vi något som passar alla.

Tutto Italia

Baka äkta italiensk pizza tillsammans på Villa Lovik! Alla bakar sin egen pizza i valfri komposition och avnjuter den sedan i goda vänners lag.