false

Länge leve kärleken!

Säg JA på Villa Lovik! Den 25 maj och 14 september 2024 arrangerar vi drop in-bröllop. Vi ordnar vigselceremoni, två vittnen och lån av brudbukett. Kom som ni är eller bjud med närmsta vännerna och familj att bo kvar och fira med er. Välkomna till en oförglömlig och romantisk helg!

Ni anländer till er bokade slottid för vigselceremonin, där vigselförrättare samt två vittnen finns på plats. Ni får även låna en brudbukett, eller så kan ni välja att köpa till en egen bukett om ni önskar, denna behöver förbokas och hämtas på plats innan ceremonin.

Checka in under eftermiddagen. Skåla för kärleken med ett glas krispig prosecco och njut av omgivningen och den vackra naturen. Mys bara ni två eller fira med vänner eller närmsta familj.

På kvällen serveras en trerättersmiddag med italienska smaker i restaurangen. Slå er ner i vår lounge eller på piazzan sommartid för något gott att dricka innan eller efter middagen. Somna sedan bland krispiga lakan och vakna upp nygifta till en härlig italiensk frukostbuffé.

Tips! Boka hotellrummet redan från fredagen, lägg till inträde för att koppla av i vårt spa och ha tillgång till rummet under hela lördagen för förberedelser eller en extra lång sovmorgon tillsammans. Vill ni boka håruppsättning eller makeup så går det att göra under lördagen. Förbokning krävs, kontakta oss gärna för mer information.

Familj och vänner är varmt välkomna att följa med och kan närvara vid ceremonin i mån av plats.

För era gäster finns möjlighet att boka boendepaketet Relax & Spa by Villa Lovik, kontakta receptionen för att boka en middagstid för hela sällskapet.

Fotograf kommer att närvara under ceremonin och ni kommer att få möjlighet att köpa utvalda bilder i efterhand.

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på welcome@lovik.se så hjälper vi till att boka in det.