Padel

Padel på Villa Lovik

Utomhusbanor med utsikt över grönskande ängar

Våra utomhus padelbanor invigdes sensommaren 2021. Spela en match med vänner eller kollegor eller ordna en turnering hos oss. Ett stenkast från banorna ligger hustegafjärden, varför inte avsluta med ett kyligt dopp ifrån vår brygga och sen en värmande stund i vår bastu. Lockar inte det kyliga doppet så finns vår infinity pool som håller 38 grader året om intill vår relaxavdelning. Boka gärna inträde till vår relaxavdelning i samband med en padel match.

Gratis parkering finns att tillgå och toalett finns att låna i receptionen då denna bemannas. Gratis parkeringsplatser finns att tillgå. Omklädningsrum finns ej, men toalett finns i receptionen. När receptionen är bemannad finns rack att hyra och bollar att köpa.

Padelkonferens

Padelerbjudanden

Padel och Lunch

I vår restaurang serveras dagens lunch måndag-fredag med sallad, bröd och kaffe. Utmana vännerna i en padelmatch innan eller efter lunchen.

Under perioden 1/7-14/8 är lunchserveringen stängd.

 

Boka in lunchen via eat@lovik.se och padelbana via MATCHi

Dagens lunch kostar 245 kr/person.

Padel och Basturelax

I vår relax finns en bastu, relaxavdelning, en varm utomhus pool och två behandlingsrum. Kombinera padelspel med en stund i vår relax.

Boka relax via welcome@lovik.se och padelbana via MATCHi

Entré till relax 395 kr/person. Kan bokas i mån av plats. Flest lediga tider finns måndag-torsdag,

Padel och Afterwork

På Fredagar och Lördagar erbjuder vi antipasto bricka i anslutning till spelet. Varför inte avsluta matchen med en stund i baren hos oss!

Boka afterwork via eat@lovik.se och padelbana via MATCHi

Antipasto bricka 225 kr/person. Bokningsbart fredag och lördag.

Padel och Frukost

Tisdag- söndag serveras en härlig frukostbuffé i vår matsal med utsikt över havet. Börja morgonen med en stadig frukost och utmana en vän på padel.

Från 1/7-14/8 är Villa Lovik öppet onsdag-söndag med frukostservering torsdag-söndag.

Boka frukost via eat@lovik.se och padelbana via MATCHi

Frukostbuffé kostar 195 kr/person. Frukosten serveras 7-9 tisdag-fredag samt 8-10 lördag och söndag.

Staycation med padelspel

Checka in på vackra Villa Lovik, utmana vännerna på padel, njut av poolen, havet och allt härligt omkring oss. På kvällen serveras en trerättersmiddag och efter en god natts sömn väntar en stor frukostbuffé.

Våra padelbanor ligger utomhus och ni väljer önskad senare i bokningsförfarandet.
Våra padeltider finns också bokningsbara via matchi, skulle ni inte hitta en tid i detta paket som passar er går det utmärkt att boka ett annat paket eller övernattning och boka padelbanan separat via matchi.

I paketet ingår:
En timmes padelspel
Tillgång till gym
Tillgång till relax, pool och bastu
Trerätters middag
Frukostbuffé

Våra erbjudanden

Fredags-spa med lunch

Fredags-spa med lunch! Unna dig en härlig start på helgen på Villa Lovik och börja dagen med vår härliga italieninspirerade lunchbuffe och koppla av med spa.

Något extra

Tillval till din hotellweekend. Gör ditt besök hos oss till en extra härlig upplevelse genom att boka något av våra färdiga tillvalspaket.

Fest på Villa Lovik

Bjud in till fest! Vare sig ni vill ha en litet personlig middag eller ett hej dundrande party så har vi något som passar alla.