false

VI ÄR SAFE TO VISIT!

Vi följer branschorganisationen Visitas rekommendationer och är ”Safe to Visit”

Särskilda åtgärder under rådande smittspridning har vidtagits på Villa Lovik. Vi har öppet som vanligt med fokus på våra gästers och personals välbefinnande som absolut högsta prioritet. Vi fortsätter att jobba efter vår grundvision, att erbjuda livets goda till alla våra gäster, men givetvis med stor respekt, hänsyn och lyhördhet för situationen som vi just nu befinner oss i. Allt för att du som gäst skall känna dig trygg hos oss under din vistelse.

ÅTGÄRDER VI HAR VIDTAGIT OCH ARBETAR EFTER UNDER RÅDANDE PANDEMI.

Här kan du läsa mer Visitas rekommendationer för en trygg hotellvistelse.

•  Vi har utökade städningsrutiner av allmänna utrymmen med fokus på vred, handtag, knappar etc.
•  Vi handspritisstationer i allmänna utrymmen för våra gäster. Handskar finns tillgängliga för våra gäster under vistelsen.
•  All serveringspersonal bär handskar.
•  Inga råvaror sparas/återbrukas.
•  Alla fjärrkontroller och annan teknisk utrustning som vidrörs spritas mellan alla bokningar.
•  Vi har två matsalar där vi sprider ut gästerna och alla förbokar så det blir bra spridning på ankomst.
•  Spa/relaxtider bokas i förväg för att undvika att för många gäster vistas där samtidigt. Gästerna får armband vid incheck olika färger för de olika tiderna i Spa.
•  Max 5 personer vid frukostbuffén samtidigt, vi lägger ut nya uppläggningsbestick löpande.
•  Skyltar runt om hotellet där vi påminner om att hålla avstånd. Personal i reception, restaurang, Spa påminner också när det behövs.

Skärpta regler för anställda och leverantörer: Vi tillämpar Folkhälsomyndighetens riktlinjer, kontroll att ingen personal hos oss har besökt riskområden har genomförts. All personal uppmanas att stanna hemma eller skickas hem vid eventuella tecken på sjukdom.

FÖR VÅRA MÖTESGÄSTER

Här kan du läsa mer om Visitas rekommendationer för trygga konferenser.

Vi erbjuder härliga utomhusmiljöer och vi har fri parkering för de som kommer med egen bil. Behöver ni hjälp med att boka en egen buss för er konferens hjälper vi gärna till med det också.

Boende i eget hus: Samtliga hotellrum är belägna i anslutning till huvudbyggnad.

Konferens i eget hus: Samtliga konferenslokaler finns i huvudbyggnaden men vi erbjuder gäster att enbart vistas i konferenslokalen och inta måltider där om så önskas.

Måltider utan buffé: Vi erbjuder serverad lunch och frukost för de kunder som önskar detta.

Måltider i egen matsal eller eget hus: Vi erbjuder detta vid förfrågan.


Konkreta ändringar i rutiner för att minimera smittspridning:

– Vi samlar in samtliga pennor och spritar dessa efter användning samt förvarar dessa utanför mötesrummen.
– Block förvaras utanför mötesrummen.
– Vid gästs ankomst lägger vi fram pennor och block i lokalen och efter avslutad konferens samlar vi in pennorna för spritning. Alla block läggs i en låda som datummärks efter avslutat möte (blocken vilar minst 3 dagar innan de används igen.)
– Alla fjärrkontroller och annan teknisk utrustning som vidrörs spritas mellan alla bokningar.

Om du ändå känner dig osäker inför ditt besök hos oss så kontakta oss gärna så hittar vi en skräddarsydd och säker lösning för dig.
Kontakta oss på mail meet@lovik.se, eller ring 08-506 180 91

Våra bästa erbjudanden just nu!

Staycation med padelspel

Utmana vännerna i en rafflande padelmatch! Checka sedan in på Villa Lovik och njut av vackra Lidingö, god mat, övernattning och stor frukostbuffé.

Vinternatt

Mys hos oss i vinternatten. På eftermiddagen serveras varm äppelmust med amaretto, på kvällen trerättersmiddag och däremellan njuter ni av varm bastu och pool.

Best Friend

Best Friend Självklart ska din hund följa med när du reser! På Villa Lovik vill vi skämma bort alla våra gäster på bästa sätt – oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta.