Visa orginalspråket

Middagsaktivitet med doft av italien

Trött på långdragna middagar? Pizzabakning som konferensaktivitet? Ja, varför inte? På Villa Lovik erbjuds just denna aktiva middagsform som är populär bland företagsgrupper. Kvällen börjar med en härlig buffé av italiensk antipasti och ostar som avnjuts av exempelvis ett glas bubbel. 

Pizzaaktiviteten sker i Villa Loviks eget bageri – Brödfabriken. Brödfabriken ger möjlighet för grupper upp till 20 personer att baka tillsammans för att sedan njuta av sina bakverk eller pizza.

– Vi ser att många företagsgrupper är på jakt efter ett alternativ till den traditionella konferensmiddagen och då skapade vi detta erbjudande och det har blivit väldigt lyckat, säger Magnus Thorell hotelldirektör på Villa Lovik.

Under kvällen bakar alla sina egna pizzor som man sedan äter tillsammans i den mysigt uppdukade lokalen – Brödfabriken. Middagen avslutas med en vaniljpanacotta och kaffe. En perfekt aktivitet i kombination med middag. Alla grupper som bokar aktiviteten har dessutom lokalen exklusivt vilket bidrar till avslappnad stämning.

Villa Lovik ligger vackert ute på Lidingö med fantastisk utsikt över havet. Miljön är avkopplande och lugn trots att det bara tar 15 minuter in till Stockholms City.

– Det är en fördel vi har, nära stan men ändå känslan att befinna sig långt bort från storstaden. Många företagsgrupper uppskattar lugnet här ute i kombination att man snabbt är inne i stan igen efter avslutad konferens, säger Magnus Thorell, hotelldirektör på Villa Lovik.

 

Detta ingår i Bakaktivitet Tutto Italia:

Antipasti och ostar till förrätt
Baka din egen pizza
Vaniljpannacotta
Bordsvatten och kaffe
Egen lokal och förkläde att låna
Ev. dryck tillkommer

Läs mer och boka 

Inlägget Middagsaktivitet med doft av italien dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

Sommarfest med italienska influenser precis vid havet!

Låt kollegorna slappna av i vårt spa eller avgöra vem som är kontorets bästa padelspelare innan vi skruvar upp volymen i vår beach club precis intill havet. Middagen avnjuts family style med italienska klassiker i vinkällaren, ert privata chambre separée!

Läs mer här om våra konferenserbjudanden >

Söker du en skön SPA-helg eller en weekend med vänner, läs mer om våra privaterbjudanden >