Visa orginalspråket

European Capital of Gastronomy 2023

Stockholm Meeting Selection tar plats under Stockholm – European Capital of Gastronomy 2023. Projektet samlar stadens aktörer för att sätta Stockholm på kartan internationellt och ta positionen som en av Europas gastronomiska destinationer.

Med njutning i fokus ska vi tillsammans bidra till positiv samhällsutveckling och framtidens hållbara måltider. Vi vänder oss till en internationell publik, till hela Sverige och till stockholmarna själva. Projektet har initierats av Gastronomiska Akademien i samverkan med Måltidsakademien, Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien samt Stockholms Stad genom Visit Stockholm.

European Community of New Gastronomy utser huvudstad. Krakow var första stad att inneha titeln 2019 och efter ett uppehåll under pandemin korades Lissabon till gastronomisk huvudstad i Europa 2022.

Inlägget European Capital of Gastronomy 2023 dök först upp på Stockholm Meeting Selection.

Sommarfest med italienska influenser precis vid havet!

Låt kollegorna slappna av i vårt spa eller avgöra vem som är kontorets bästa padelspelare innan vi skruvar upp volymen i vår beach club precis intill havet. Middagen avnjuts family style med italienska klassiker!

Läs mer här om våra konferenserbjudanden >

Söker du en skön SPA-helg eller en weekend med vänner, läs mer om våra privaterbjudanden >