false

Italienskt tredagars bröllop

Upptäck en värld av festlighet och glädje på Villa Lovik, där vi skapar en oförglömlig tredagars italiensk bröllopsfest som överträffar alla förväntningar. Ert bröllop kommer bli en snackis bland era gäster.

Mingel under Stjärnorna

Fredagen kickar igång festligheterna med en oemotståndlig mingelbuffé vid den härliga utomhuspoolen. Smaka på klassiskt italiensk antipasto och njut av uppfriskande drinkar i poolbaren, medan en livemusiker sätter tonen för kvällen. Desserten och kaffet i vår romantiska restaurang ackompanjeras av samma ljuvliga melodier. Slumra sedan gott i det bekväma hotellrummet för att ladda upp inför lördagens höjdpunkter.

Bröllopsdagen Full av Festligheter

Lördagen är en symfoni av glädje och kärlek. Efter en god frukost väntar avkoppling på spaet och baren som slår upp sina dörrar för en dag av skratt och skvaller. Vigseln i det charmiga lusthuset ger er en minnesvärd start på er resa tillsammans.

Brudskålen på vår pittoreska piazza, omgiven av delikata tilltugg och live artisters musikaliska magi, gör stunden oförglömlig. Trerätters bröllopsmiddag i salongen, följt av dans och DJ i restaurangen, avslutar kvällen med en touch av glamour. Vickningen är den perfekta avslutningen innan ni återvänder till ert hotellrum för en god natts sömn.

Avslappning och Avsked i Stil

Söndagen bjuder på en lugn morgon med en läcker frukost och poolhäng. Höj temperaturen ytterligare med en avslappnad barbeque-lunch innan det är dags att säga adjö till Villa Lovik. Lämna oss med hjärtan fyllda av kärlek och minnen som varar livet ut.

Välj Villa Lovik för ert italienska bröllop och omfamna en fest som överskrider förväntningar, skapar minnen och sätter er kärlekshistoria i rampljuset. Boka idag och låt oss göra ert bröllop till en sensation.

Max 70 personer
Fredag till söndag
Pris vid förfrågan

Fler bröllopserbjudanden

La Famiglia

Från 2 495:-/pers Här sätter vi ribban för en upplevelse utöver det vanliga, skräddarsydd för att göra er kärleksdag oförglömlig.

Piccolo bröllop

Från 2 095:-/pers Litet men stort, det perfekta valet för brudparet som vill ha en intim och minnesvärd ceremoni.

  • Boka fest eller bröllop

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

TILLGÄNGLIGA DATUM
FÖR FEST & BRÖLLOP

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
- Tillgänglig
- Bokad