En självklar plats för
poolhäng i skön miljö

Beach & Pool Club by Villa Lovik

En lyxig oas med vidunderlig utsikt mot Gåshagafjärden – inspirerad av internationella beach clubs

Här erbjuds möjlighet att boka solbäddar för halvdag eller heldag. Njut av ett glas krispig champagne eller varför inte vår signaturdrink Limoncello Spritzer. Här kan du också beställa enklare snacks och välkylda drycker i vår utomhusbar. Ta ett dopp i infinitypoolen och njut av utsikten. I vår SPA-avdelning som ligger i anslutning har vi även bastu och möjlighet till att boka behandlingar. Vill du ta ett dopp i havet är det bara ett par minuters promenad. Kommer du med båt finns möjlighet att lägga till vid vår brygga.
Åldersgräns 16 år.

Öppettider Beach Club

Fredag 15-20
Lördag 11-20

Avvikande öppettider av poolbaren kan förekomma beroende på väder, då hänvisar vi er till vår bar uppe i restaurangen.

Cabanas

På gräsmattan intill vår pool finns härliga cabanas uppställda. Under cabanans tak finns två solbäddar samt ett bord och här kan man njuta dagen lång. 

Boka cabana här

När du bokar en cabana ingår lån av handduk samt inträde till vår relaxavdelning med bastu samt tillgång till vår varma utomhus pool. För den som vill finns badstege ifrån bryggan och även möjlighet att bada via vår lilla sandstrand. Vill ni lyxa lite extra? Boka en en behandling via Min Hud.

beach & pool club meny

Menyn serveras fredag 15-20 samt lördag 11-20 vid fint väder

Drinkar

Beach Club 2021 Drink

Meny

Lovik Dags Meny

Välkommen till Beach & Pool Club by Villa Lovik

La Piazza by Villa Lovik

Platsen för gastronomiska upplevelser under bar himmel omgiven av prunkande växtlighet där vi hämtat inspiration från en italiensk piazza i utformningen.