Spa by Villa Lovik

BOKA WEEKEND

Hämta kraft och koppla av hos oss

Hämta kraft och njut av lugnet hos oss. Spa by Villa Lovik är relaxavdelning! Välkommen att njuta av utsikten över den glittrande fjärden från vår underbara bastu, från poolkanten eller från en skön vilstol framför brasan.

I vår relaxavdelning finns bastu, pool som är varm året runt, lounge för avkoppling och vi erbjuder även olika typer av behandlingar.

Åldersgräns 16 år.

Beach club

Intill vår varma pool finns vår poolbar och härliga cabanas som går att hyra över dagen. Läs mer om det beach cluben här.

Poolens öppettider

Måndag 14-22
Tisdag – Lördag 9-22
Söndag 9-14

Avvikande öppettider av poolbaren kan förekomma beroende på väder, då hänvisar vi er till vår bar uppe i restaurangen.

För gäster som bokat staycation-paket ingår tillgång till poolen från 14.00 ankomstdag till 14.00 på avresedagen. Tiden mellan 14-19 är mest populär och den har vi valt att dela upp för att minska trängsel. Tiden innan och efter är fri för alla staycation-gäster.

För gäster som bokat rum där inträde till pool, relax och bastu inte ingår kostar inträde 295 kr/person, tillträde kan köpas till i mån av plats.

För gäster utan boende är priset 395 kr för inträde inkl. lån av handduk och badrock. Vi tar emot gäster utan boende i mån av plats.

Tel: 08-506 180 00
welcome@lovik.se

Behandlingar

Vi erbjuder många olika behandlingar.