Spa by Villa Lovik

BOKA WEEKEND

Hämta kraft och koppla av hos oss

Hämta kraft och njut av lugnet hos oss. Spa by Villa Lovik är relaxavdelning! Välkommen att njuta av utsikten över den glittrande fjärden från vår underbara bastu, från poolkanten eller från en skön vilstol framför brasan.

I vår relaxavdelning finns bastu, pool som är varm året runt, lounge för avkoppling och vi erbjuder även olika typer av behandlingar.

Åldersgräns 16 år.

Våra behandlingar

Poolens öppettider

Måndag – Torsdag 15-21
Fredag – Lördag 9-22
Söndag 9-12

Avvikande öppettider av poolbaren kan förekomma beroende på väder, då hänvisar vi er till vår bar uppe i restaurangen.

För gäster som bokat rum där inträde till pool, relax och bastu inte ingår kostar inträde 295 kr/person, tillträde kan köpas till i mån av plats.

För gäster utan boende är priset 395 kr för inträde inkl. lån av handduk och badrock. Vi tar emot gäster utan boende i mån av plats.

Tel: 08-506 180 00
welcome@lovik.se

Koppla av – från morgon till kväll

Breakfast Treat

Längtar du efter en lugn morgon? Hos oss kan du börja dagen med frukostbuffé, pool- och bastubad samt en välgörande behandling.

Lunch Treat

Lunch, relax och spabehandling. Unna dig egentid eller ta med en vän. Njut av en spa behandling och en härlig stund i vår relaxavdelning.

Antipasto Treat

Boka avkoppling och antipasto! På fredagar och lördagar kan du njuta av italienska smaker, behandling samt värmande bad i bastun och utomhuspoolen.

Dinner Treat

Koppla av under en kväll. Skäm bort dig själv med trerättersmiddag, värmande bastubad och dopp i utomhuspoolen samt en avkopplande behandling.

Galleri