false

Träningshelg med Elin Härkönen

I samarbete med Elin Härkönen erbjuder vi en helg för dig som behöver och vill komma bort en stund, koppla bort stress och fylla på energidepåerna. Ladda batterierna med frisk luft, vacker miljö, god mat och rolig träning. Det blir även en helg för dig som behöver hitta energi igen och som behöver hitta motivation och glädje i rörelse. Vi kommer att få en härlig helg tillsammans utan prestationskrav, fokus ligger på att njuta och ha riktigt kul tillsammans.

Elin Härkönen håller i träningen som kommer att varvas mellan funktionell styrketräning med kroppsvikt, rörlighet och yoga och självklart handstand workshop för den som vill (Inga förkunskaper krävs).

 

Elin Härkönen, känd även under namnet @breakitandyouwillmakeit, brinner för att hjälpa människor att finna balans i livet. Elin har en bakgrund som elitgymnast och har en kroppskontroll som verkligen imponerar och inspirerar. Kroppskontrollen och styrkan har hon kämpat sig tillbaka till med rehabilitering och starkt pannben efter en olycka då hon bröt nacken. Elin är verkligen en inspiratör och bevisar att inget är omöjligt! Idag är hon en driven entreprenör och driver flera företag inom sina områden. Senaste tillskottet är hennes egna kollektion med träningskläder, BREAK IT sports.

Självklart genomförs detta med hänsyn till FHMs restriktioner samt att vi arbetar aktivt för att minimera risk för smittspridning.

Bokningsbart 18/9 samt 9/10

Schema 
Lördag
09.00 Välkomna till Villa Lovik
Omklädningsrum finns och möjlighet att låsa in väska fram till incheckning. Träning sker utomhus och inomhus – ta med kläder efter väder
Träningspass
Lunch
Handstand workshop
15.00 incheckning
Egentid – ta en promenad i skogen, ett kyligt dopp i havet, värm dig i vår bastu eller vår varma utomhus pool eller njut av en god drink i baren.
Trerättersmiddag
Härlig stämning och skratt långt in på kvällen
Söndag 
Yoga
Frukost
Avslut och utcheck 11.00