false

Staycation – Beach & Pool

Stället att hänga på i sommar finns hos oss. Intim och härlig stämning vid vår pool och på gräsmattorna omkring oss. Havet är nära så om andan faller på är det bara ett par steg till sandstranden och ett friskt dopp.
I vår Beach & Pool Club väntar varsitt glas iskall Limoncello spritz, färsk frukt och salta snacks. Kring poolen finns solstolar att låna och det finns även möjlighet att hyra en paviljong med två solstolar i.
På stranden finns kajaker som går att hyra och i spaavdelningen går det att boka härliga behandlingar. Relaxa eftermiddagen lång och när hungern smyger sig på är ni välkomna till restaurangen för en härlig trerätters meny i vår matsal med utsikt över havet. Efter middagen kanske en kopp kaffe i baren tillsammans med något gott lockar eller är det kanske ett till dopp i poolen som är det perfekta sättet att avsluta kvällen. Somna sedan skönt på mjuka hotellkuddar och vakna upp till en stor frukostbuffé med rykande hett kaffe och nybakade frallor ifrån vårt eget bageri Brödfabriken.

Tips – Boka till något gott till hotellrummet som står redo vid ankomst för att förgylla er vistelse lite extra. Flera tillval finns i nästa steg av bokningen.

I vår pool har vi 12 års gräns.

I paketet ingår:
  Ett glas Limoncello spritz
Snacks och frukt vid poolen
Tillgång till relax, pool och bastu
Trerättersmiddag
Frukostbuffé