Villa Loviks behandling

Staycation med spa-behandling

Checka in på Villa Lovik för en lugn och avkopplande stund med någon du tycker om. Börja eftermiddagen med ett glas mousserande vin tillsammans . Unna dig därefter en spabehandling och avsluta kvällen med en middag i restaurangen. När du vaknar utvilad så finns en stor frukostbuffé uppdukat med rykande hett kaffe.

I paketet ingår:
Ett glas mousserande vin*
Tillgång till relaxavdelning med pool och bastu hela dagen
Varsin 30 minuters behandling på Spa by Villa Lovik
Trerättersmiddag
Frukostbuffé

*Fr.o.m. 1 januari 2022 ingår istället en plockbuffé med antipasto och nygräddad pizza

Behandlingar att välja mellan:

Avslappnande enzymbehandling • 30 min (populär*)
En behandling där upplevelsen av välbefinnande står i fokus. Du får en kraftfull ansiktsbehandling som ger huden en ordentlig nystart. Vi använder oss av tre olika enzymer särskilt utformade för att fungera i samband med hudens egna struktur, för att exfoliera och förnya huden. Dekolletage-, skalp eller handmassage ingår. Behandlingen riktar sig mot första tecknen på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton.

Kristallmassage med CBD-olja 30 min (populär*)
Den här avslappnande massagen verkar välgörande på smärta och inflammation. CBD-massageoljan verkar antiinflammatoriskt och muskelavslappnande. Vi använder oss av kristaller och lavastenar för att rena och balansera inre energier. Massagen ökar blodcirkulationen, verkar lugnande och reducerar stress.

Skalpmassage • 30 min
En avslappnande massage för nacke, axlar och skalp. Hjälper till vid mental trötthet och huvudvärk. En perfekt behandling för den stressade.

Gravidmassage • 30 min
En avslappnande massage för mamma och bebis. Behandlingen anpassas efter dina behov och hjälper musklerna att slappna av och återhämta sig. Vi väljer område och anpassar massagen efter dina behov. Massagen utförs fr. o. m. vecka 13.

 

Observera att det är 16 års åldersgräns i vår relax- och spaavdelning.

Kontakta oss för mer information och bokning: