false

Relaxkonferens

Unna er en avkopplande konferens med spabehandling, ansiktsritual i grupp eller en Spa-ritual till varje deltagare. 

Njut av vår relaxavdelning där vi erbjuder en utomhus pool som håller 38 grader året om, varm bastu, relaxplatser vid brasan. Ett stenkast ifrån oss ligger havet och ifrån vår brygga kan ni ta ett uppiggande kallbad.

Möte med ansiktsritual

Ta med kollegorna på möte hos oss. Vi erbjuder ljusa lokaler med allt som kan tänkas behövas för ett lyckat möte. Unna er en paus eller varför inte avsluta mötet med att ta med kollegorna ner till vår spa och relaxavdelning. Tillsammans med terapeuterna på MinHud samlas ni i ring för att tillsammans genomföra en ansiktsritual. Ritualen startar med en ansiktsrengöring som masseras in och tvättas av med varma handdukar. Därefter appliceras en enzympeeling som verkar fönyande på huden. Medan peelingen verkar kommer ni tillsammans utföra andingsövningar. Efter peelingen lär ni er en ansiktsmassage som är dränerande och blodcirkulationsökande. Sen appliceras en ansiktsmask med kaolinlera som bas. Den här ansiktsmasken passar alla hudtyper, verkar lugnande på känslig hud, är antiinflammatorisk på en akne och är återfuktande för en torr hud. Ritualen avslutas med härliga produkter, serum, ögonkräm och dagkräm.

Konferens med ansiktsritual går att boka som helpension eller som dagkonferenspaket
Entré till vår relaxavdelning samt ansiktsritual i grupp kostar 523 kr/person ex moms. Max 10 personer

Möte med Spa-ritual

Välkomna kollegorna med ett spa-kit på hotellrummen. Håll er konferens under dagen i någon av våra ljusa lokaler, njut av god mat och gott fika i pauserna och när mötet är avslutat kan deltagarna utföra en spa-ritual själva på hotellrummet eller i vår relaxavdelning. I vår relax finns en bastu, relax utrymme samt en utomhus pool som håller 38grader året om. För den modiga finns en badstege ifrån bryggan rakt ner i havet.

Vi har valt produkter från ELEMIS för en extra härlig upplevelse
Spa-kittet innehåller :

• Pro-Collagen Marine Cream 15ml
• Skin Nourishing Body Cream 50ml
• Skin Nourishing Milk Bath 60ml
• Superfood Facial Wash 30ml
• Papaya Enzyme Peel 15ml
• Body Buff

Konferens med spa-ritual går att boka som helpension eller som dagkonferenspaket.
Spa-ritual samt inträde till relaxavdelningen kostar 575 kr/person ex moms.

Möte med Spabehandling

Unna er en härlig spakonferens tillsammans med den lilla gruppen. Samlas för möte i någon av våra ljusa lokaler och ta sedan en paus och koppla av i vår relaxavdelning. Njut av spabehandlingar och vara dom med dopp i vår varma utomhus pool och skållande heta bastu. Behandlingar som finns att väja mellan är följande:

Avslappnande enzymbehandling • 30 min (MinHuds signaturbehandling)
En behandling där upplevelsen av välbefinnande står i fokus. Du får en kraftfull ansiktsbehandling som ger huden en ordentlig nystart. Vi använder oss av tre olika enzymer särskilt utformade för att fungera i samband med hudens egna struktur, för att exfoliera och förnya huden. Dekolletage-, skalp eller handmassage ingår. Behandlingen riktar sig mot första tecknen på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton.

Ansiktsbehandling express • 30 min
Ansiktsbehandling med hudanalys, rengöring, exfoliering, ansiktsmask och avslutande produkter. Alla produkter väljs utifrån dina önskemål och behov.

Kristallmassage med CBD-olja 30 min (MinHuds signaturbehandling)
Den här avslappnande massagen verkar välgörande på smärta och inflammation. CBD-massageoljan verkar antiinflammatoriskt och muskelavslappnande. Vi använder oss av kristaller och lavastenar för att rena och balansera inre energier. Massagen ökar blodcirkulationen, verkar lugnande och reducerar stress.

Skalpmassage • 30 min

En avslappnande massage för nacke, axlar och skalp. Hjälper till vid mental trötthet och huvudvärk. En perfekt behandling för den stressade.

Avslappnande fot- och underbensmassage • 30 min
Avslappnande och dränerande fot- och underbens massage. Den här behandlingen passar svullna, trötta fötter och ben samt ger dig en lugn och avslappnande stund.

Helkroppspeeling • 30 min

Helkroppspeeling som ökar cirkulationen och ger huden ny lyster. Avslutas med mjukgörande produkt för hela kroppen

Gravidmassage • 30 min

En avslappnande massage för mamma och bebis. Behandlingen anpassas efter dina behov och hjälper musklerna att slappna av och återhämta sig. Vi väljer område och anpassar massagen efter dina behov. Massagen utförs fr. o. m. vecka 13.

Konferens med spa-ritual går att boka som helpension eller som dagkonferenspaket.
Spabehandling samt inträde till relaxavdelningen kostar 655 kr/person ex moms.
Spabehandlingarna tar 30 min/person. Max 2 behandlingar kan utföras samtidigt.

Kontakta oss för priser och bokning:

Mejl: meet@lovik.se
Telefon: 08-506 180 00

Flera erbjudanden från

Villa Lovik

Padelkonferens

Möte med slagkraft! Ta en paus i mötet för att slå ett par bollar, möt sedan upp gänget i baren och njut av den härliga utsikten.

Stay in room

Möte med roomservice hela dagen. Vi ordnar allt ni behöver till ert mötesrum och ni kan fokusera på ert möte.

Yogakonferens

Möte med härlig energi! Varva ert möte med frisk luft, yoga och god mat. Möt kollegorna på ett säker sätt och uppnå oanade resultat tillsammans!