En nyårshelg där allt är serverat

Fira in 2022 i dagarna två

Poolhäng, bastubad, vinprovning, nyårssupé, dansgolv och sovmorgon ingår. 

Inga planer för nyår? Vi har satt ihop en tvådagars nyårshelg med extra allt. Det enda du behöver göra är att packa väskan och göra dig redo att fira!

Nyårsafton
Du checkar in på eftermiddagen på nyårsafton och välkomnas av en härlig plockbuffé med antipasto, oliver och nygräddad pizza. Eftermiddagen fortsätter i vår relaxavdelning vid en sprakande eld, kanske med ett vinterbad i havet, en bastu och häng i vår varma utomhuspool medan dagen går mot kväll.

Till middag serveras en nyårssupé med italiensk touch och härlig stämning. Du väljer själv om du vill fira 12-slaget i poolen eller på dansgolvet i restaurangen där DJ:n spelar hits för alla som vill festa loss. Ett glas champagne ingår och ett gemensamt “gott nytt år!” till tomteblossens glittrande sken för den som vill. Inpå småtimmarna serveras vickning och baren håller öppet till 02.00. Därefter väntar en skön säng med fluffiga lakan inom krypavstånd.

Nyårsdagen
Nyårsdagen börjar som sig bör med en sovmorgon, frukosten är framdukad ända till kl. 11.30. Efter en frukost i lugn och ro rekommenderar vi en promenad längs vattnet eller ett njut till i relaxen. Till lunch serveras en buffé i matsalen. Kanske en powernap på det? På eftermiddagen hålls en spännande chokladprovning. Nyårsdagsmiddagen är en trerätters och baren håller öppet med goda drinkar och krispigt bubbel även idag. Kanske utmanar du ditt sällskap i biljard eller tar ännu ett kvällsdopp i poolen.

Annandag nyår
Unna dig ännu en sovmorgon och en långfrukost innan det är dags att checka ut och påbörja vardagen 2022.

Åldersgräns:
Under nyårshelgen har vi 16-årsgräns på Villa Lovik.
Alkoholfria alternativ finns.

Pris från 3640 kr/person

I paketet ingår:

Nyårsafton – 31/12 (fredag)

Incheckning från kl. 13.00
Plockbuffé med antipasto
Tid för relax (tid bokas separat)
Nyårssupé kl. 19.00
DJ i baren
Möjlighet till kvällsdopp
Champagne vid tolvslaget
Vickning

Nyårsdagen – 1/1 (lördag)

Frukostbuffé
Fri tillgång till relaxen hela dagen
Tillgång till gym
Lunchbuffé
Chokladprovning (tid bokas separat)
Trerättersmiddag (tid bokas separat)

Annandag nyår – 2/1 (söndag)

Frukostbuffé
Utcheckning

Meny

Boka nyår

Flera erbjudanden från Villa Lovik

Staycation med padelspel

Utmana vännerna i en rafflande padelmatch! Checka sedan in på Villa Lovik och njut av vackra Lidingö, god mat, övernattning och stor frukostbuffé.

Vinternatt

Mys hos oss i vinternatten. På eftermiddagen serveras varm äppelmust med amaretto, på kvällen trerättersmiddag och däremellan njuter ni av varm bastu och pool.

Natale Italiano – Jul på Villa Lovik

Fira in julen vid poolkanten! Njut av december hos oss med prosecco, poolhäng och julig trerättersmiddag med italienska smaker.