false

Samla gänget hos oss!

Planerar du möhippa, svensexa, reunion eller vill ni bara träffas ett gäng för en mysig stund tillsammans?

Vi har satt ihop några olika paket som passar vid dessa tillfällen!

RIB-tur med fikakorg 1085 kr/person

Ni välkomnas vid vår egen brygga och tas med på en fartfylld båttur i ribbåt. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning så som flytoverall/skalkläder, mössa, googles, handskar och flytväst. I fikakorgen finner ni nybakta sötsaker och kaffe i termos.

Minsta antal deltagare för detta paket är 8 personer.

Lunch och Laserlerduveskytte 675 kr/person

Möts upp hos oss och avnjut en härlig lunch i vår restaurang med utsikt över vattnet- eller om vädret tillåter på terrassen. Därefter välkomnas ni ner i parken för aktiviteten laserlerduveskytte. Blir det en allvarlig tävling eller bara nöjesskjutning- det bestämmer ni själva!

Minsta antal deltagare för detta paket är 8 personer.

Utvalda charkuterier, häng i baren och Code break 645 kr/person

Code break är en energifylld aktivitet som går ut på att hitta 30 koder som finns gömda i er omgivning. Ni ska hitta dessa och utföra kniviga uppdrag. Aktiviteten utmanar er att samarbeta i lag under tidspress. När ni klarat av uppdragen välkomnas ni in till baren där vi dukat upp ett härligt häng. Utvalda charkuterier, nybakat bröd och snacks dukas upp och här kan ni ta både en och två drinkar innan det är dags för nästa aktivitet- eller kanske stanna här för barhäng kvällen lång.

Minsta antal deltagare för detta paket är 8 personer.

Tutto Italia – Baka italiensk pizza och häng i baren 588 kr/person

Ta med gänget och kom till lilla Italien på Villa Lovik! I den charmiga Brödfabriken dukas en buffé av italiensk antipasti och ostar upp som ni avnjuter tillsammans med den dryck ni önskar. Ni är själva i Brödfabriken och lånar varsitt förkläde, ni fortsätter kvällen med att alla bakar sina egna pizzor som ni sedan äter tillsammans. Middagen avslutas med en vaniljpannacotta och kaffe och ett skönt barhäng.

Minsta antal deltagare för detta paket är 8 personer.

Heldag för 3140 kr/person

Har ni svårt att bestämma er eller vill ni ha ett helt dygn tillsammans fyllt med aktiviteter? Då är vårt heldagspaket något för er. I priset inkluderas alla aktiviteter nämnda här ovan samt övernattning och frukost dagen därpå.

RIB-TUR MED FIKAKORG
LUNCH
LASERLERDUVESKYTTE
UTVALDA CHARKUTERIER & HÄNG I BAREN
CODE BREAK
TUTTO ITALIA – BAKA ITALIENSK PIZZA
ÖVERNATTNING I ENKEL RUM ELLER DEL AV DUBBELRUM
FRUKOSTBUFFÉ
RELAX, POOL, BASTU

Följande avbokningsregler gäller:
Vi har ej möjlighet att ta emot preliminära bokningar. 50% av bokningens värde betalas vid bokningstillfället. Resterande summa betalas 7 dagar innan ankomst. Förbetalningar återbetalas ej vid avbokning. Övriga kostnader så som dryck osv betalas på plats. Betalningar görs via bankgiro och referens lämnas enligt er bekräftelse.

För bokning:

Tel:08-506 180 91
Mail: welcome@lovik.se