false

Lunch Treat

Njut av dagens lunch i vår restaurang med vacker utsikt över Hustegafjärden. Koppla sedan av i vår relaxavdelning med ett dopp i infinity pool som håller 38 grader året om. Hoppa ner i havet och ta ett avsvalkande dopp, njut sedan en stund i den heta bastun.

Ingår:
Dagens lunch inklusive sallad, bröd och kaffe
Inträde till relax avdelningen samt lån av handduk
30 minuters behandling hos Min Hud

 

Bokningsbart måndag-fredag i mån av plats
890 kr/person

 

Behandlingar att välja mellan:

Avslappnande enzymbehandling • 30 min (populär*)
En behandling där upplevelsen av välbefinnande står i fokus. Du får en kraftfull ansiktsbehandling som ger huden en ordentlig nystart. Vi använder oss av tre olika enzymer särskilt utformade för att fungera i samband med hudens egna struktur, för att exfoliera och förnya huden. Dekolletage-, skalp eller handmassage ingår. Behandlingen riktar sig mot första tecknen på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton.

Kristallmassage med CBD-olja 30 min (populär*)
Den här avslappnande massagen verkar välgörande på smärta och inflammation. CBD-massageoljan verkar antiinflammatoriskt och muskelavslappnande. Vi använder oss av kristaller och lavastenar för att rena och balansera inre energier. Massagen ökar blodcirkulationen, verkar lugnande och reducerar stress.

Skalpmassage • 30 min
En avslappnande massage för nacke, axlar och skalp. Hjälper till vid mental trötthet och huvudvärk. En perfekt behandling för den stressade.

Gravidmassage • 30 min
En avslappnande massage för mamma och bebis. Behandlingen anpassas efter dina behov och hjälper musklerna att slappna av och återhämta sig. Vi väljer område och anpassar massagen efter

Kontakt/Boka

Epost: welcome@lovik.se