false

Julafton på Villa Lovik

Fira en stillsam jul på Villa Lovik med god mat, spa och relax.
Låt oss ta hand om disken och julstöket i år! Checka in och koppla av hos oss på vackra Lidingö. På rummet välkomnas ni med en halv flaska prosecco och italienska tilltugg.
Hur vill ni fira jul? Hos oss finns flera alternativ!
För de som önskar visas traditionella Kalle Anka på storbild 15.00 tillsammans med varm glögg och pepparkakor med ädelost. Runtomkring oss finns fina vandringsstråk och en vacker strandpromenad för den som vill njuta av naturen. Vårt gym är öppet för den som önskar bränna några kalorier och vår utomhuspool håller 38grader och bjuder in till ett härligt julaftonsdopp för den som vill relaxa. För den modige finns möjligheten för ett dopp i gåshagafjärden via vår egen brygga. Bastun är varm och här njuter ni en stund till den fantastiska utsikten över fjärden. Till middag serveras en härlig trerättersmiddag som inspirerats av de italienska jultraditionerna. Njut av en kopp kaffe efter maten, utmana en vän på biljard, återvänd till bastun eller ta en härlig drink i baren. Somna skönt och vakna upp till en härlig frukostbuffé med färskt bröd ifrån vår egen brödfabrik.

Tips! beställ något extra gott till hotellrummet för att lyxa till din vistelse lite extra. Tillval finns att välja i nästa steg i bokningen.

Vänligen observera att vi i vår pool och spa-avdelning har vi 12 års gräns.

I paketet ingår:
En halv flaska prosecco
Italinska tilltugg
Tillgång till relax, pool och bastu
Glögg och pepperkakaor
Kalle Anka på storbild
Trerätters julmiddag med italienska smaker
Övernattning
Frukostbuffé

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.
Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@lovik.se

Alkoholfria alternativ finns.