false

Farsdag på Villa Lovik

Fira farsdag med en lyxig hotellfrukost på Villa Lovik!

8 november serveras hotellfrukost mellan 8.00-12.30. Passa på att lyxa till det lite extra och unna pappa en god start på dagen. På vår frukostbuffé finns pålägg av alla de slag, äggröra, bacon, yoghurt, juice och såklart nybakat bröd ifrån vårt eget bageri,  Brödfabriken.

Pris 175 kr/person
Barn upp till 12 år 125 kr

Boka plats på frukosten via welcome@lovik.se

I dessa tider är det viktigt att vi tänker på varandra och håller avstånd. Kring frukostbuffén får endast ett begränsat antal personer vara samtidigt. Vi tillhandahåller handsprit och engångshandskar för de som önskar och uppmanar till att endast besöka oss när ni känner er helt friska och krya. 

Fira far med en staycation på Villa Lovik!
Checka in och koppla av, hylla pappa med en härlig staycation. Njut av en härlig långpromenad längst strandpromenaden, ta en öl i baren eller värm er en stund i bastun. Vår utomhus pool håller 38 grader året om och i relaxen finns sköna fåtöljer att relaxa i. På eftermiddagen serveras ett glas mousserande vin och när ni är redo finns ett bord uppdukat för er i restaurangen. Somna sedan gott på fluffiga kuddar och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

Vänligen observera att vi i vår pool och spa-avdelning har vi 12 års gräns.

Bokningsbart med ankomst 6 och 7 november

I paketet ingår:
Ett glas mousserande vin
Tillgång till relax, pool och bastu
Trerättersmiddag
Övernattning
Frukostbuffé

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men tyvärr är inte alla bokningsbara online.
Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@lovik.se