false

Dinner Treat

En middagsupplevelse toppad med avkoppling!

Med paketet Dinner Treat skämmer du bort dig själv under en kväll. Slå dig ner till bords och invänta en trerättersmiddag tillredd av säsongens fina råvaror. Middagen serveras i matsalen med vacker utsikt över Husetegafjärden. I relaxavdelningen väntar värmande bastubad och dopp i infinitypoolen. Infintypoolen är belägen utomhus och håller 38 grader året runt – en speciellt mysig upplevelse när kvällsskymningen har smugit sig på. Som pricken över i:et innehåller kvällen även en avkopplande behandling som utförs av en av MinHuds hudterapeuter. MinHuds behandlingsrum angränsar till relaxavdelningens lounge.

Dinner Treat inkluderar:
Trerättersmiddag
Behandling á 30 minuter hos MinHud
Entré till relaxavdelningen samt lån av handduk

Bokningsbart i mån av plats måndag-lördag
1 240 kr per person

Behandlingar att välja mellan

Avslappnande enzymbehandling • 30 min (populär*)
En behandling där upplevelsen av välbefinnande står i fokus. Du får en kraftfull ansiktsbehandling som ger huden en ordentlig nystart. Vi använder oss av tre olika enzymer särskilt utformade för att fungera i samband med hudens egna struktur, för att exfoliera och förnya huden. Dekolletage-, skalp eller handmassage ingår. Behandlingen riktar sig mot första tecknen på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton.

Kristallmassage med CBD-olja 30 min (populär*)
Den här avslappnande massagen verkar välgörande på smärta och inflammation. CBD-massageoljan verkar antiinflammatoriskt och muskelavslappnande. Vi använder oss av kristaller och lavastenar för att rena och balansera inre energier. Massagen ökar blodcirkulationen, verkar lugnande och reducerar stress.

Skalpmassage • 30 min
En avslappnande massage för nacke, axlar och skalp. Hjälper till vid mental trötthet och huvudvärk. En perfekt behandling för den stressade.

Gravidmassage • 30 min
En avslappnande massage för mamma och bebis. Behandlingen anpassas efter dina behov och hjälper musklerna att slappna av och återhämta sig. Vi väljer område och anpassar massagen efter.

Kontakt/boka

Välkommen att kontakta oss om du vill boka Dinner Treat eller om du har frågor.

E-post: welcome@lovik.se

Fler avkopplande erbjudanden

Antipasto Treat

Boka avkoppling och antipasto! På fredagar och lördagar kan du njuta av italienska smaker, behandling samt värmande bad i bastun och utomhuspoolen.

Breakfast Treat

Längtar du efter en lugn morgon? Hos oss kan du börja dagen med frukostbuffé, pool- och bastubad samt en välgörande behandling.

Lunch Treat

Lunch, relax och spabehandling. Unna dig egentid eller ta med en vän. Njut av en spa behandling och en härlig stund i vår relaxavdelning.