false

Dinner Treat

En middagsupplevelse toppad med avkoppling!

Med paketet Dinner Treat skämmer du bort dig själv under en kväll. Slå dig ner till bords och invänta en trerättersmiddag tillredd av säsongens fina råvaror. Middagen serveras i matsalen med vacker utsikt över Husetegafjärden. I relaxavdelningen väntar värmande bastubad och dopp i infinitypoolen. Infintypoolen är belägen utomhus och håller 38 grader året runt – en speciellt mysig upplevelse när kvällsskymningen har smugit sig på. Som pricken över i:et innehåller kvällen även en avkopplande behandling som utförs av en av MinHuds hudterapeuter. MinHuds behandlingsrum angränsar till relaxavdelningens lounge.

Dinner Treat inkluderar:
Trerättersmiddag
Behandling á 30 minuter hos MinHud
Entré till relaxavdelningen samt lån av handduk

Bokningsbart i mån av plats fredag – lördag
1 240 kr per person

Behandlingar att välja mellan

 Classico Svedese – Klassisk svensk massage

Njut av den svenska klassiska massagen – Classico Svedese är en djupgående massage som löser upp dina spänningar och ger dig en behaglig och skön avslappning. Genom ett inledande samtal med din terapeut så kommer ni överens om vad just du är i behov av och vad som förutom en underbar avkoppling kan hjälpa dig att minska stress, få bättre blodcirkulation samt stärka ditt immunförsvar.

25 min

 

Brezza nordica – ansiktsbehandling

Ge ditt ansikte vad den är värd… en härligt avslappnande ansiktsmassage.
Med vår Brezza Nordica behandling så förbättras ansiktets lyster, energi, spänst och återfuktning. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och en avslutande ansiktsvård.

25 min

Kontakt/boka

Välkommen att kontakta oss om du vill boka Dinner Treat eller om du har frågor.

E-post: welcome@lovik.se

Fler avkopplande erbjudanden

Antipasto Treat

Boka avkoppling och antipasto! På fredagar och lördagar kan du njuta av italienska smaker, behandling samt värmande bad i bastun och utomhuspoolen.

Breakfast Treat

Längtar du efter en lugn morgon? Hos oss kan du börja dagen med frukostbuffé, pool- och bastubad samt en välgörande behandling.

Lunch Treat

Lunch, relax och spabehandling. Unna dig egentid eller ta med en vän. Njut av en spa behandling och en härlig stund i vår relaxavdelning.