false

Breakfast Treat

När du längtar efter en lugn morgon.

Breakfast Treat är en avkopplande upplevelse under dagens första timmar. Du inleder morgonen med vår fräscha frukostbuffé som står uppdukad i matsalen med utsikt över Hustegafjärden. Därefter beger du dig till relaxavdelningen där värmande bastubad och dopp i infinitypoolen väntar. Infintypoolen är belägen utomhus och håller 38 grader året runt. Morgonen fulländas genom en avkopplande behandling utförd av en av MinHuds hudterapeuter. MinHuds behandlingsrum angränsar till relaxavdelningens lounge.

Breakfast Treat inkluderar:
Frukostbuffé med havsutsikt
Behandling á 30 minuter hos MinHud
Entré till relaxavdelningen samt lån av handduk

Bokningsbart tisdag-söndag i mån av plats
840 kr per person

Behandlingar att välja mellan

Avslappnande enzymbehandling • 30 min (populär*)
En behandling där upplevelsen av välbefinnande står i fokus. Du får en kraftfull ansiktsbehandling som ger huden en ordentlig nystart. Vi använder oss av tre olika enzymer särskilt utformade för att fungera i samband med hudens egna struktur, för att exfoliera och förnya huden. Dekolletage-, skalp eller handmassage ingår. Behandlingen riktar sig mot första tecknen på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton.

Kristallmassage med CBD-olja 30 min (populär*)
Den här avslappnande massagen verkar välgörande på smärta och inflammation. CBD-massageoljan verkar antiinflammatoriskt och muskelavslappnande. Vi använder oss av kristaller och lavastenar för att rena och balansera inre energier. Massagen ökar blodcirkulationen, verkar lugnande och reducerar stress.

Skalpmassage • 30 min
En avslappnande massage för nacke, axlar och skalp. Hjälper till vid mental trötthet och huvudvärk. En perfekt behandling för den stressade.

Gravidmassage • 30 min
En avslappnande massage för mamma och bebis. Behandlingen anpassas efter dina behov och hjälper musklerna att slappna av och återhämta sig. Vi väljer område och anpassar massagen efter.

Kontakt/boka

Välkommen att kontakta oss om du vill boka Breakfast Treat eller om du har frågor.

E-post: welcome@lovik.se

Fler avkopplande erbjudanden

Antipasto Treat

Boka avkoppling och antipasto! På fredagar och lördagar kan du njuta av italienska smaker, behandling samt värmande bad i bastun och utomhuspoolen.

Dinner Treat

Koppla av under en kväll. Skäm bort dig själv med trerättersmiddag, värmande bastubad och dopp i utomhuspoolen samt en avkopplande behandling.

Lunch Treat

Lunch, relax och spabehandling. Unna dig egentid eller ta med en vän. Njut av en spa behandling och en härlig stund i vår relaxavdelning.