false

Breakfast Treat

När du längtar efter en lugn morgon.

Breakfast Treat är en avkopplande upplevelse under dagens första timmar. Du inleder morgonen med vår fräscha frukostbuffé som står uppdukad i matsalen med utsikt över Hustegafjärden. Därefter beger du dig till relaxavdelningen där värmande bastubad och dopp i infinitypoolen väntar. Infintypoolen är belägen utomhus och håller 38 grader året runt. Morgonen fulländas genom en avkopplande behandling utförd av en av MinHuds hudterapeuter. MinHuds behandlingsrum angränsar till relaxavdelningens lounge.

Breakfast Treat inkluderar:
Frukostbuffé med havsutsikt
Behandling á 30 minuter hos MinHud
Entré till relaxavdelningen samt lån av handduk

Bokningsbart fredag- lördag i mån av plats
840 kr per person

Behandlingar att välja mellan

 Classico Svedese – Klassisk svensk massage

Njut av den svenska klassiska massagen – Classico Svedese är en djupgående massage som löser upp dina spänningar och ger dig en behaglig och skön avslappning. Genom ett inledande samtal med din terapeut så kommer ni överens om vad just du är i behov av och vad som förutom en underbar avkoppling kan hjälpa dig att minska stress, få bättre blodcirkulation samt stärka ditt immunförsvar.

25 min

Brezza nordica – ansiktsbehandling

Ge ditt ansikte vad den är värd… en härligt avslappnande ansiktsmassage.
Med vår Brezza Nordica behandling så förbättras ansiktets lyster, energi, spänst och återfuktning. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och en avslutande ansiktsvård.

25 min

Kontakt/boka

Välkommen att kontakta oss om du vill boka Breakfast Treat eller om du har frågor.

E-post: welcome@lovik.se

Fler avkopplande erbjudanden

Antipasto Treat

Boka avkoppling och antipasto! På fredagar och lördagar kan du njuta av italienska smaker, behandling samt värmande bad i bastun och utomhuspoolen.

Dinner Treat

Koppla av under en kväll. Skäm bort dig själv med trerättersmiddag, värmande bastubad och dopp i utomhuspoolen samt en avkopplande behandling.

Lunch Treat

Lunch, relax och spabehandling. Unna dig egentid eller ta med en vän. Njut av en spa behandling och en härlig stund i vår relaxavdelning.