false

Antipasto Treat

Ett eftermiddagsplock av antipasto och avkoppling!

Antipasto Treat är paketet för dig när du vill koppla av under en fredags- eller lördagseftermiddag. Alldeles intill baren hittar du restaurangens antipastoplock. Plocka dina egna italienska favoriter bland olika charkuterier, ostar, nygräddade pizzaslices, oliver med mera. Baren är öppen och du kan beställa till ett passande vin eller annan dryck. I relaxavdelningen väntar värmande bastubad och dopp i infinitypoolen – allt till vacker havsutsikt. Infinitypoolen är belägen utomhus och håller 38 grader året runt. I paketet ingår även en avkopplande behandling som utförs av en av MinHuds hudterapeuter. MinHuds behandlingsrum angränsar till relaxavdelningens lounge.

Antipasto Treat inkluderar:
Entré till relaxavdelningen
Behandling á 30 minuter hos MinHud
Antipastoplock

Bokningsbart fredag-lördag i mån av plats
890 kr per person

Behandlingar att välja mellan

 Classico Svedese – Klassisk svensk massage

Njut av den svenska klassiska massagen – Classico Svedese är en djupgående massage som löser upp dina spänningar och ger dig en behaglig och skön avslappning. Genom ett inledande samtal med din terapeut så kommer ni överens om vad just du är i behov av och vad som förutom en underbar avkoppling kan hjälpa dig att minska stress, få bättre blodcirkulation samt stärka ditt immunförsvar.

25 min

 

Brezza nordica – ansiktsbehandling

Ge ditt ansikte vad den är värd… en härligt avslappnande ansiktsmassage.
Med vår Brezza Nordica behandling så förbättras ansiktets lyster, energi, spänst och återfuktning. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och en avslutande ansiktsvård.

25 min

Kontakt/boka

Välkommen att kontakta oss om du vill boka Antipasto Treat eller om du har frågor.

E-post: welcome@lovik.se

Fler avkopplande erbjudanden

Dinner Treat

Koppla av under en kväll. Skäm bort dig själv med trerättersmiddag, värmande bastubad och dopp i utomhuspoolen samt en avkopplande behandling.

Breakfast Treat

Längtar du efter en lugn morgon? Hos oss kan du börja dagen med frukostbuffé, pool- och bastubad samt en välgörande behandling.

Lunch Treat

Lunch, relax och spabehandling. Unna dig egentid eller ta med en vän. Njut av en spa behandling och en härlig stund i vår relaxavdelning.