false

Antipasto Treat

En eftermiddagsbuffé av antipasto och avkoppling!

Antipasto Treat är paketet för dig när du vill koppla av under en fredags- eller lördagseftermiddag. Alldeles intill villans bar hittar du en buffé av antipasto. Plocka dina egna italienska favoriter bland olika charkuterier, ostar, nygräddade pizzaslices, oliver med mera. Baren är öppen och du kan beställa till ett passande vin eller annan dryck. I relaxavdelningen väntar värmande bastubad och dopp i infinitypoolen – allt till vacker havsutsikt. Infinitypoolen är belägen utomhus och håller 38 grader året runt. I paketet ingår även en avkopplande behandling som utförs av en av MinHuds hudterapeuter. MinHuds behandlingsrum angränsar till relaxavdelningens lounge.

Antipasto Treat inkluderar:
Antipastobuffé
Behandling á 30 minuter hos MinHud
Entré till relaxavdelningen samt lån av handduk

Bokningsbart fredag-lördag från och med 27/12- 2021 i mån av plats
870 kr per person

Behandlingar att välja mellan

Avslappnande enzymbehandling • 30 min (populär*)
En behandling där upplevelsen av välbefinnande står i fokus. Du får en kraftfull ansiktsbehandling som ger huden en ordentlig nystart. Vi använder oss av tre olika enzymer särskilt utformade för att fungera i samband med hudens egna struktur, för att exfoliera och förnya huden. Dekolletage-, skalp eller handmassage ingår. Behandlingen riktar sig mot första tecknen på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton.

Kristallmassage med CBD-olja 30 min (populär*)
Den här avslappnande massagen verkar välgörande på smärta och inflammation. CBD-massageoljan verkar antiinflammatoriskt och muskelavslappnande. Vi använder oss av kristaller och lavastenar för att rena och balansera inre energier. Massagen ökar blodcirkulationen, verkar lugnande och reducerar stress.

Skalpmassage • 30 min
En avslappnande massage för nacke, axlar och skalp. Hjälper till vid mental trötthet och huvudvärk. En perfekt behandling för den stressade.

Gravidmassage • 30 min
En avslappnande massage för mamma och bebis. Behandlingen anpassas efter dina behov och hjälper musklerna att slappna av och återhämta sig. Vi väljer område och anpassar massagen efter.

Kontakt/boka

Välkommen att kontakta oss om du vill boka Antipasto Treat eller om du har frågor.

E-post: welcome@lovik.se

Fler avkopplande erbjudanden

Dinner Treat

Koppla av under en kväll. Skäm bort dig själv med trerättersmiddag, värmande bastubad och dopp i utomhuspoolen samt en avkopplande behandling.

Breakfast Treat

Längtar du efter en lugn morgon? Hos oss kan du börja dagen med frukostbuffé, pool- och bastubad samt en välgörande behandling.

Lunch Treat

Lunch, relax och spabehandling. Unna dig egentid eller ta med en vän. Njut av en spa behandling och en härlig stund i vår relaxavdelning.