Mat & dryck

God mat förhöjer mötet

Här följer vi säsongerna och är måna om att välja de bästa råvarorna. Både de som smakar bäst för årstiden och ur ett miljöperspektiv. Maten tillagas från grunden. På så sätt tar vi tillvara på de goda smakerna.

Drycken står alltid i centrum för en komplett gastronomisk upplevelse. Goda viner som förhöjer smakerna i maten. Men vinär inte alltid det självklara valet. Här får ni dryckesförslag som passar er och era önskemål.

 

Buffé med salladsbord

Lunchen serveras som buffé och består av ett stort och varierat salladsbord, soppa, hembakat bröd, ostbricka. Dagens utvalda varmrätt och naturligtvis en varm vegetarisk rätt.

 

Trerätters njutning

En middag på Lovik består av både förrätt, varmrätt och dessert. Till detta finns vinpaket med rekommenderade viner till maten, kostnad 295 kr per person (inkl. moms). I vinpaketet ingår ett glas förrättsvin, ett glas varmrättsvin med ombjudning samt ett glas dessertvin. Det lilla vinpaketet, utan dessertvin, kostar 235 kr.

 

Trevlig atmosfär

Måltiderna serveras antingen i matsalen med sjöutsikt eller i den vackra festvåningen Salongen. Vill ni fortsätta samtalen efter middagen eller lunchen finns den trevliga baren med mjuka soffor och skön atmosfär.