Aktuellt

Äntligen måndag

Starta veckan med en konferens måndag - tisdag!

Pris: 1995:-/person exkl. moms

I priset ingår helpension, möteslokal samt transport till Lovik från valfri plats i Stockholm city. Erbjudandet gäller vid bokning av minst 20 personer och genomförande senast den 30 april 2016. Uppge kod "Äntligen måndag".

Passa på att avsluta er konferens med bakning i Brödfabriken tillsammans med vår duktiga bagare. Kika här för att se våra bakaktiviteter. 

 

Njut av livets goda för en dag

Ibland kan det vara effektivare att mötas utanför kontorsmiljön om så bara för några timmar.

Sätt guldkant på vardagen och kom till oss för att njuta av livets goda på en dagkonferens i Stockholm.

Efter er dagkonferens kan ni avsluta dagen med en god middag och någon aktivitet som till exempel "Baka Lovikslimpan".

Pris: fr. 495:-/person exkl. moms

I dagkonferenspaketet ingår konferenslokal, gratis wifi, förmiddagskaffe med tillbehör, lunch och eftermiddagskaffe med härliga bakverk.

Kontakta oss för mer information och bokning, tel. 020-112 22 22 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vinnarbullen

Vi välkomnar Gabriel Di Grado som vår nya ambassadör på Brödfabriken! Han kommer ge oss sina tips och tricks om bakning och självklart kommer han visa oss hur man bakar Vinnarbullen som han kammade hem titeln Årets bagare 2015 med. Vill du testa att baka den hemma?

Klicka på filen för att ta del av receptet!

  PDF  Recept Vinnarbullen

 

Kickoff 2016

Vi bjuder ert företag på ett fritt träningspass inklusive en uppiggande hälsosmoothie när ni bokar ett möte med övernattning hos oss under perioden januari-mars 2016.

Helpension: Från 1.695 kr/pers ex.moms*

Dynamisk rörlighet, styrkeövningar, jogging eller power walk? 
Träningen anpassas efter era önskemål och självklart ingår en vattenflaska under passet!

Detta erbjudande gäller på alla våra systerhotell inom  Stockholm Meeting Selection, klicka här för mer info.

Uppge kod NYÅRSLÖFTE vid bokning.

SUGEN PÅ NÅGOT ANNAT? 
Stockholm Meeting Selections hotell har en hel meny med allt från champagneprovning till rullstolsbasket** och musik quiz.

*Gäller nya bokningar som genomförs under januari till mars 2016 och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Minimum 20 personer.

Tidpunkt för träningspasset bestäms i samråd med vår innesäljavdelning. Vi reserverar oss för att träningsinstruktören kan bli fullbokad vissa dagar. Träningstid är max 45 min.

** Rullstolsbasket gäller endast för Bosön.

Gym

Nu kan vi kostnadsfritt erbjuda  våra konferens- och hotellgäster fina träningsmöjligheter i vårt moderna och fräscha gym! Gymmet är utrustat med högteknologiska maskiner från leverantören CL Fitness. Läs gärna mer i en artikel publicerad på deras hemsida.

  

Brödfabriken - en succé!

I mars 2015 invigdes Brödfabriken och vår nya profilering tog fart. Idag är det många som har fått känna doften av nybakat bröd till frukost, lunch och middag. Självklart går det även att köpa med sig bröd hem! 

Vi har också flera bakaktiviteter att erbjuda, bl.a kan man lära sig att baka vår goda Loviks limpa! Läs mer om Brödfabriken här.

 

Besök Lovik på Facebook och Instagram:

    Facebook 501   Instagram 50 

 

Säsongsanpassade aktiviteter

Vi vill att ni ska få ut det mesta av er vistelse hos oss. Därför erbjuder vi flera aktiviteter som är årstid och säsongsbetonade. Arrangemang som både är kreativa och informativa.

 "En träff med en slottsträdgårdsmästare":
Tillsammans med Ulfsunda slotts trädgårdsmästare och florist skapar ni fantasifulla arrangemang till påsk, halloween eller jul. Estetik, trender samt smarta och roliga idéer får ni lära er i kombination med tips och råd när det gäller skötsel av blommor. Alla har gröna fingrar!  Deltagarna får givetvis ta hem sitt kreativa mästerverk.

Pris: 500:-/person
Tid: ca. 2 timmar

Kontakta gärna vår bokning för mer information eller förslag på andra  säsongsbetonade aktivitet tel. 020-112 22 22.
Pris angivet exkl. moms.

PDF   Läs mer om våra aktiviteter

 

Kaffekoncept

Vi har lanserat vårt nya kaffekoncept! Stolt vill vi presentera vårt samarbete tillsammans med den kungliga hovleverantören Arvid Nordquist.

Läs mer och ladda ner PDF

 

Inbjudan till visning!

Välkommen att kontakta oss, tel. 08-50618000, för att bestämma en tid och dag som passar dig/er att komma till Lovik på en visning. Vi bjuder gärna på lunch!

 

Weekend24

För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar. God mat, fantastiska miljöer, bra möten och inspiration.

PDF  Ladda ner PDF