Aktuellt

Brödfabriken

Under våren 2015 lanserar vi Brödfabriken. I och med Brödfabriken kommer det att hända så mycket kul på Lovik kring bröd och bakning. Snart, snart, snart kommer vi att berätta mer. Följ oss på Facebook och Instagram så att du säkert är fullt uppdaterad på allt roligt som kommer att hända. Du hittar oss här:

FB logo    Insta logo 

 

Kick-off 2015

Vi har flera förslag att erbjuda - både heldagsarrangemang som avslutas med en festkväll och med övernattning.  Komplettera gärna med en annorlunda aktivitet. Vi bjuder på DJ!

  PDF  Läs mer i bifogad pdf

 

Säsongsanpassade aktiviteter

I samarbete med våra duktiga aktivitetsbolag kan vi erbjuda aktiviteter efter årstid och säsong. Arrangemang som både är kreativa och informativa. Tex.

 "En träff med en slottsträdgårdsmästare":
Tillsammans med Ulfsunda slotts trädgårdsmästare och florist skapa fantasifulla arrangemang till påsk, halloween eller jul. Estetik, trender samt smarta och roliga idéer lärs ut i kombination vad man bör tänka på när det gäller skötsel av blommorna. Alla har gröna fingrar!  Deltagarna får givetvis ta hem sitt kreativa mästerverk.

Pris: 500:-/person
Tid: ca. 2 timmar

Kontakta gärna vår bokning för mer information eller förslag på andra  säsongsbetonade aktivitet, tex. julpyssel, tel. 020-112 22 22.
Pris angivet exkl. moms.

PDF   Läs mer om våra aktiviteter

 

Helpensionspris som värmer!

Starta upp det nya året med ett möte!

Helpensionspris: 1695:-

I priset ingår ankomstkaffe med smörgås, lunchbuffé bestående av två
varmrätter, dagens soppa, salladsbuffé, franska ostar samt nybakat bröd,
eftermiddagskaffe med kondisbuffé, serverad 3-rättersmiddag, logi i enkelrum
och frukostbuffé.

Erbjudandet gäller nya bokningar i mån av plats och som genomförs senast den 31 mars 2015. Uppge kod  "Vintererbjudande"  vid bokning. Kan ej kombineras med andra avtal och erbjudanden. Pris angivet exkl. moms.

 

Kaffekoncept

Vi har lanserat vårt nya kaffekoncept! Stolt vill vi presentera vårt samarbete tillsammans med den kungliga hovleverantören Arvid Nordquist.

Läs mer och ladda ner PDF

 

Inbjudan till visning!

Välkommen att kontakta oss, tel. 08-50618000, för att bestämma en tid och dag som passar dig/er att komma till Lovik på en visning. Vi bjuder gärna på lunch!

 

Weekend24

För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar. God mat, fantastiska miljöer, bra möten och inspiration.

Ladda ner PDF