Aktuellt

Kick-off 2015

Vi har flera förslag att erbjuda - både heldagsarrangemang som avslutas med en festkväll och med övernattning.  Komplettera gärna med en annorlunda aktivitet. Vi bjuder på DJ!

  PDF  Läs mer i bifogad pdf

 

Säsongsanpassade aktiviteter

I samarbete med våra duktiga aktivitetsbolag kan vi erbjuda aktiviteter efter årstid och säsong. Arrangemang som både är kreativa och informativa. Tex.

 "En träff med en slottsträdgårdsmästare":
Tillsammans med Ulfsunda slotts trädgårdsmästare och florist skapa fantasifulla arrangemang till påsk, halloween eller jul. Estetik, trender samt smarta och roliga idéer lärs ut i kombination vad man bör tänka på när det gäller skötsel av blommorna. Alla har gröna fingrar!  Deltagarna får givetvis ta hem sitt kreativa mästerverk.

Pris: 500:-/person
Tid: ca. 2 timmar

Kontakta gärna vår bokning för mer information eller förslag på andra  säsongsbetonade aktivitet, tex. julpyssel, tel. 020-112 22 22.
Pris angivet exkl. moms.

PDF   Läs mer om våra aktiviteter

 

Julstämning med värme

Snart är det jul igen!

Vi börjar med mingel i baren, glögg med pepparkakor och ädelost. Därefter serveras en julinspirerad meny i vår vackra salong med brasan spakande och ljusen tända i granen. Förrätt och varmrätt serveras vid bordet och lagom till kaffet står dessert med julens goda sötsaker och bakverk uppdukad som buffé.

Julmiddag: 550:-/person
Konferens och julmiddag: 1495:-/person

Läs mer om Jul på Lovik i bifogad pdf eller ring Lovik tel. 08-506 180 00. Priser angivna exkl. moms

PDF   Läs mer om jul på Lovik

 

Kaffekoncept

Vi har lanserat vårt nya kaffekoncept! Stolt vill vi presentera vårt samarbete tillsammans med den kungliga hovleverantören Arvid Nordquist.

Läs mer och ladda ner PDF

 

Inbjudan till visning!

Välkommen att kontakta oss, tel. 08-50618000, för att bestämma en tid och dag som passar dig/er att komma till Lovik på en visning. Vi bjuder gärna på lunch!

 

Weekend24

För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar. God mat, fantastiska miljöer, bra möten och inspiration.

Ladda ner PDF