Aktuellt

Kickoff 2016

Vi bjuder ert företag på ett fritt träningspass inklusive en uppiggande hälsosmoothie när ni bokar ett möte med övernattning hos oss under perioden januari-mars 2016.

Helpension: Från 1.695 kr/pers ex.moms*

Dynamisk rörlighet, styrkeövningar, jogging eller power walk? 
Träningen anpassas efter era önskemål och självklart ingår en vattenflaska under passet!

Detta erbjudande gäller på alla våra systerhotell inom  Stockholm Meeting Selection, klicka här för mer info.

Uppge kod NYÅRSLÖFTE vid bokning.

SUGEN PÅ NÅGOT ANNAT? 
Stockholm Meeting Selections hotell har en hel meny med allt från champagneprovning till rullstolsbasket** och musik quiz.

*Gäller nya bokningar som genomförs under januari till mars 2016 och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Minimum 20 personer.

Tidpunkt för träningspasset bestäms i samråd med vår innesäljavdelning. Vi reserverar oss för att träningsinstruktören kan bli fullbokad vissa dagar. Träningstid är max 45 min.

** Rullstolsbasket gäller endast för Bosön.

 Gym

Nu kan vi kostnadsfritt erbjuda  våra konferens- och hotellgäster fina träningsmöjligheter i vårt moderna och fräscha gym! Gymmet är utrustat med högteknologiska maskiner från leverantören CL Fitness. Läs gärna mer i en artikel publicerad på deras hemsida.

  

Jul på Lovik

Välkomna till en annorlunda julmiddag med en trevlig bakningsaktivitet!
Tillsammans med vår bagare samlas ni i Bageriet för glögg och pepparkakor innan vi sätter igång vår saffransbakning. Efter aktiviteten avnjuter ni en julinspirerad middag i vår festvåning Salongen. Lagom till kaffet dukar vi upp en dessertbuffé.

Julmiddag & bakaktivitet:  625 kr inkl. moms/p
 inkl. julmeny, glögg & pepparkakor och saffransbakning 
   
Julmiddag, bakaktivitet & logi: 1125 kr inkl. moms/p
 inkl. julmeny, glögg & pepparkakor, saffransbakning samt övernattning i enkelrum och frukostbuffé 

Serveras mellan 23 november till 18 december.

  • Minimum 15 personer
  • Kostnad för dryck tillkommer
  • Max 30 personer / omgång i bagerilokalen
  • Ev. anpassas middagslokalen till sällskapets storlek

 PDF  Ladda ner PDF   PDF Ladda ner Julmeny

 

Brödfabriken är invigd!

På tisdagen den 24 mars hade vi bagaren Johan Sörberg (känd från Sveriges största bakprogram) på plats som lärde våra gäster att snurra en kardemumma-bulle. Att snurra var mycket krångligare än man kan tro och det blev många skratt under kvällen.

Veckan fortsatte med ytterligare en bakaktivitet på torsdagen den 26 mars då vi hade Årets konditor Sara Aasum Hultberg på plats som gjorde påskpraliner tillsammans med våra gäster.

Vi har flera bakaktiviteter att erbjuda, bl.a kan man lära sig att baka vår goda Loviks limpa! Läs mer om Brödfabriken här.

 

Besök Lovik på Facebook och Instagram:

    Facebook 501   Instagram 50 

 

Säsongsanpassade aktiviteter

Vi vill att ni ska få ut det mesta av er vistelse hos oss. Därför erbjuder vi flera aktiviteter som är årstid och säsongsbetonade. Arrangemang som både är kreativa och informativa.

 "En träff med en slottsträdgårdsmästare":
Tillsammans med Ulfsunda slotts trädgårdsmästare och florist skapar ni fantasifulla arrangemang till påsk, halloween eller jul. Estetik, trender samt smarta och roliga idéer får ni lära er i kombination med tips och råd när det gäller skötsel av blommor. Alla har gröna fingrar!  Deltagarna får givetvis ta hem sitt kreativa mästerverk.

Pris: 500:-/person
Tid: ca. 2 timmar

Kontakta gärna vår bokning för mer information eller förslag på andra  säsongsbetonade aktivitet tel. 020-112 22 22.
Pris angivet exkl. moms.

PDF   Läs mer om våra aktiviteter

 

Kaffekoncept

Vi har lanserat vårt nya kaffekoncept! Stolt vill vi presentera vårt samarbete tillsammans med den kungliga hovleverantören Arvid Nordquist.

Läs mer och ladda ner PDF

 

Inbjudan till visning!

Välkommen att kontakta oss, tel. 08-50618000, för att bestämma en tid och dag som passar dig/er att komma till Lovik på en visning. Vi bjuder gärna på lunch!

 

Weekend24

För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar. God mat, fantastiska miljöer, bra möten och inspiration.

PDF  Ladda ner PDF