Aktuellt

Brödfabriken är invigd!

 Förra veckan invigde vi Brödfabriken på Lovik och vilken succé det blev.

På tisdagen den 24 mars hade vi bagaren Johan Sörberg (känd från Sveriges största bakprogram) på plats som lärde våra gäster att snurra en kardemumma-bulle. Att snurra var mycket krångligare än man kan tro och det blev många skratt under kvällen.

Veckan fortsatte med ytterligare en bakaktivitet på torsdagen den 26 mars då vi hade Årets konditor Sara Aasum Hultberg på plats som gjorde påskpraliner tillsammans med våra gäster.

Vi har flera bakaktiviteter att erbjuda, bl.a kan man lära sig att baka vår goda Loviks limpa! Läs mer om Brödfabriken här.

 

Besök Lovik på Facebook och Instagram:

    Facebook 501   Instagram 50 

 

 Säsongsanpassade aktiviteter

I samarbete med våra duktiga aktivitetsbolag kan vi erbjuda aktiviteter efter årstid och säsong. Arrangemang som både är kreativa och informativa. Tex.

 "En träff med en slottsträdgårdsmästare":
Tillsammans med Ulfsunda slotts trädgårdsmästare och florist skapa fantasifulla arrangemang till påsk, halloween eller jul. Estetik, trender samt smarta och roliga idéer lärs ut i kombination vad man bör tänka på när det gäller skötsel av blommorna. Alla har gröna fingrar!  Deltagarna får givetvis ta hem sitt kreativa mästerverk.

Pris: 500:-/person
Tid: ca. 2 timmar

Kontakta gärna vår bokning för mer information eller förslag på andra  säsongsbetonade aktivitet tel. 020-112 22 22.
Pris angivet exkl. moms.

PDF   Läs mer om våra aktiviteter

 

Kaffekoncept

Vi har lanserat vårt nya kaffekoncept! Stolt vill vi presentera vårt samarbete tillsammans med den kungliga hovleverantören Arvid Nordquist.

Läs mer och ladda ner PDF

 

Inbjudan till visning!

Välkommen att kontakta oss, tel. 08-50618000, för att bestämma en tid och dag som passar dig/er att komma till Lovik på en visning. Vi bjuder gärna på lunch!

 

Weekend24

För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar. God mat, fantastiska miljöer, bra möten och inspiration.

Ladda ner PDF