Aktuellt

 

Sommarkonferens!

Samla kollegorna till en härlig sommarkonferens på Lovik så bjuder vi på aktiviteten "Drinktilltugg" hos oss i Brödfabriken.

I sommarpaketet ingår:
-Ankomstkaffe med smörgås
-Deli lunch
-Eftermiddagskaffe
-Aktiviteten "Drinktilltugg" i Brödfabriken ca:1 timma.
-En serverad trerätters middag
-Logi i enkelrum samt frukostbuffé

Pris: 1 695 kr/person exkl. moms

PDF   Läs mer om vårt Sommarkonferens erbjudande!

 

Brödfabriken är invigd!

På tisdagen den 24 mars hade vi bagaren Johan Sörberg (känd från Sveriges största bakprogram) på plats som lärde våra gäster att snurra en kardemumma-bulle. Att snurra var mycket krångligare än man kan tro och det blev många skratt under kvällen.

Veckan fortsatte med ytterligare en bakaktivitet på torsdagen den 26 mars då vi hade Årets konditor Sara Aasum Hultberg på plats som gjorde påskpraliner tillsammans med våra gäster.

Vi har flera bakaktiviteter att erbjuda, bl.a kan man lära sig att baka vår goda Loviks limpa! Läs mer om Brödfabriken här.

 

Besök Lovik på Facebook och Instagram:

    Facebook 501   Instagram 50 

 

Säsongsanpassade aktiviteter

Vi vill att ni ska få ut det mesta av er vistelse hos oss. Därför erbjuder vi flera aktiviteter som är årstid och säsongsbetonade. Arrangemang som både är kreativa och informativa.

 "En träff med en slottsträdgårdsmästare":
Tillsammans med Ulfsunda slotts trädgårdsmästare och florist skapar ni fantasifulla arrangemang till påsk, halloween eller jul. Estetik, trender samt smarta och roliga idéer får ni lära er i kombination med tips och råd när det gäller skötsel av blommor. Alla har gröna fingrar!  Deltagarna får givetvis ta hem sitt kreativa mästerverk.

Pris: 500:-/person
Tid: ca. 2 timmar

Kontakta gärna vår bokning för mer information eller förslag på andra  säsongsbetonade aktivitet tel. 020-112 22 22.
Pris angivet exkl. moms.

PDF   Läs mer om våra aktiviteter

 

Kaffekoncept

Vi har lanserat vårt nya kaffekoncept! Stolt vill vi presentera vårt samarbete tillsammans med den kungliga hovleverantören Arvid Nordquist.

Läs mer och ladda ner PDF

 

Inbjudan till visning!

Välkommen att kontakta oss, tel. 08-50618000, för att bestämma en tid och dag som passar dig/er att komma till Lovik på en visning. Vi bjuder gärna på lunch!

 

Weekend24

För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar. God mat, fantastiska miljöer, bra möten och inspiration.

Ladda ner PDF