Aktuellt

Snart är det jul igen!

Välkommen att fira jul på Lovik! Vi kommer även i år att erbjuda:

JUL PÅ LOVIK MED SAFFRANSBAKNING

Vi samlas nere i bageriet för glögg och pepparkakor innan vi sätter igång med saffransbaket. Därefter serveras två förrätter och en varmrätt i Salongen som avslutas med en juldessertbuffé.

Julmeny
- Med julbak för upp till 30 pers. 695 kr (621 kr exkl. moms)
- Utan julbak 595 kr (531 kr exkl. moms)

Vårt julerbjudande går att boka menllan den 21 november och den 21 december. Kontakta oss för bokning och mer information. tel. 08-50618000.

 

Höstkonferens

Uppstart med konferens på Lovik. Samla teamet och få igång kreativiteten och resultaten. Vi tar hand om er och ni fokuserar på arbetet.

Helpension från 1695 kr per person

Välkommen att kontakta vår bokning, tel. 020-112 22 22 eller e-post This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !


Sommarerbjudande 

SOMMAR HOS OSS! 

Passa på att redan nu boka in sommarfesten med jobbet för en avslutning innan semestern eller inför starten i augusti. Samla kollegorna och lämna kontoret för en dag eller två och njut av en härlig grillmiddag på vår innegård. 

SOMMARFESTPAKET INKLUSIVE GRILLMIDDAG 

                  Dagkonferens*      Helpension**

Lovik         891 kr                         2195 kr 

* I dagkonferenspaketet ingår konferenslokal, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och grillbuffé/middag inklusive fördrink. 

** I helpensionspaketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och grillbuffé/middag inklusive fördrink samt logi och frukost. Lokal tillkommer. 

Vi hjälper er gärna med att boka transport eller att ta fram en rolig aktivitet att kombinera er fest med. Klicka här för vårt utbud av aktiviteter.

FÖR BOKNING: 

Ring: 020-112 22 22 

Maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Inom Stockholm Meeting Selection finns nio hotell och eventlokaler med olika inriktningar i Stockholm med omnejd att välja på. Allt från anrika slott och herrgårdar, till vackra sjölägen och mitt i city. Bromma, Lidingö, Hesselby, Täby eller Rosersberg vid Arlanda, vad passar bäst för er fest? Klicka här för att se sommarerbjudande hos våra andra hotell. 

Erbjudandet gäller tom 15 september 2016. Priserna är per person och exklusive moms. Minimiantal 15 personer.

Det går ej att kombinera med andra avtal och rabatter. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

 

Njut av livets goda för en dag

Ibland kan det vara effektivare att mötas utanför kontorsmiljön om så bara för några timmar.

Sätt guldkant på vardagen och kom till oss för att njuta av livets goda på en dagkonferens i Stockholm.

Efter er dagkonferens kan ni avsluta dagen med en god middag och någon aktivitet som till exempel "Baka Lovikslimpan".

Pris: fr. 495:-/person exkl. moms

I dagkonferenspaketet ingår konferenslokal, gratis wifi, förmiddagskaffe med tillbehör, lunch och eftermiddagskaffe med härliga bakverk.

Kontakta oss för mer information och bokning, tel. 020-112 22 22 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vinnarbullen

Vi välkomnar Gabriel Di Grado som vår nya ambassadör på Brödfabriken! Han kommer ge oss sina tips och tricks om bakning och självklart kommer han visa oss hur man bakar Vinnarbullen som han kammade hem titeln Årets bagare 2015 med. Vill du testa att baka den hemma?

Klicka på filen för att ta del av receptet!

  PDF  Recept Vinnarbullen

Gym

Nu kan vi kostnadsfritt erbjuda  våra konferens- och hotellgäster fina träningsmöjligheter i vårt moderna och fräscha gym! Gymmet är utrustat med högteknologiska maskiner från leverantören CL Fitness. Läs gärna mer i en artikel publicerad på deras hemsida.

  

Brödfabriken - en succé!

I mars 2015 invigdes Brödfabriken och vår nya profilering tog fart. Idag är det många som har fått känna doften av nybakat bröd till frukost, lunch och middag. Självklart går det även att köpa med sig bröd hem! 

Vi har också flera bakaktiviteter att erbjuda, bl.a kan man lära sig att baka vår goda Loviks limpa! Läs mer om Brödfabriken här.

 

Besök Lovik på Facebook och Instagram:

    Facebook 501   Instagram 50 

 

Säsongsanpassade aktiviteter

Vi vill att ni ska få ut det mesta av er vistelse hos oss. Därför erbjuder vi flera aktiviteter som är årstid och säsongsbetonade. Arrangemang som både är kreativa och informativa.

 "En träff med en slottsträdgårdsmästare":
Tillsammans med Ulfsunda slotts trädgårdsmästare och florist skapar ni fantasifulla arrangemang till påsk, halloween eller jul. Estetik, trender samt smarta och roliga idéer får ni lära er i kombination med tips och råd när det gäller skötsel av blommor. Alla har gröna fingrar!  Deltagarna får givetvis ta hem sitt kreativa mästerverk.

Pris: 500:-/person
Tid: ca. 2 timmar

Kontakta gärna vår bokning för mer information eller förslag på andra  säsongsbetonade aktivitet tel. 020-112 22 22.
Pris angivet exkl. moms.

PDF   Läs mer om våra aktiviteter

 

Kaffekoncept

Vi har lanserat vårt nya kaffekoncept! Stolt vill vi presentera vårt samarbete tillsammans med den kungliga hovleverantören Arvid Nordquist.

Läs mer och ladda ner PDF

 

Inbjudan till visning!

Välkommen att kontakta oss, tel. 08-50618000, för att bestämma en tid och dag som passar dig/er att komma till Lovik på en visning. Vi bjuder gärna på lunch!

 

Weekend24

För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar. God mat, fantastiska miljöer, bra möten och inspiration.

PDF  Ladda ner PDF