Aktuellt

Kick-off 2017 

Dags att samla teamet för en nystart på nya året? Vi bjuder på ett fritt träningspass inklusive en uppiggande hälso-smoothie när ni bokar ett möte med övernattning hos oss under perioden 1 januari - 30 april 2017.

Efter en lång intensiv mötesdag kan det vara skönt att få röra på kroppen och ladda upp inför en god middag tillsammans. Tabata, styrkeövningar, jogging eller Power walk? Träningen anpassas efter era önskemål och självklart ingår en vattenflaska under passet!

Helpension från 1695 kr per person

Uppge kod nyårslöfte vid bokning.
Boka på: telefon 020 – 112 22 22, eller maila meet
@meetingselection.se.

Nyfiken på våra andra slott och hotell?
Läs mer på www.meetingselection.se/kickoff-konferens/

*Gäller nya bokningar med ankomst januari till och med 30 april 2017 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. I priset ingår för- och eftermiddagskaffe, lunch och middag samt boende i enkelrum inklusive frukostbuffé. Priserna avser exklusive moms per person och natt.

 

Njut av livets goda för en dag

Ibland kan det vara effektivare att mötas utanför kontorsmiljön om så bara för några timmar.

Sätt guldkant på vardagen och kom till oss för att njuta av livets goda på en dagkonferens i Stockholm.

Efter er dagkonferens kan ni avsluta dagen med en god middag och någon aktivitet som till exempel "Baka Lovikslimpan".

Pris: fr. 495:-/person exkl. moms

I dagkonferenspaketet ingår konferenslokal, gratis wifi, förmiddagskaffe med tillbehör, lunch och eftermiddagskaffe med härliga bakverk.

Kontakta oss för mer information och bokning, tel. 020-112 22 22 ellerThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vinnarbullen

Vi välkomnar Gabriel Di Grado som vår nya ambassadör på Brödfabriken! Han kommer ge oss sina tips och tricks om bakning och självklart kommer han visa oss hur man bakar Vinnarbullen som han kammade hem titeln Årets bagare 2015 med. Vill du testa att baka den hemma?

Klicka på filen för att ta del av receptet!

  PDF  Recept Vinnarbullen

 

Gym

Nu kan vi kostnadsfritt erbjuda  våra konferens- och hotellgäster fina träningsmöjligheter i vårt moderna och fräscha gym! Gymmet är utrustat med högteknologiska maskiner från leverantören CL Fitness. Läs gärna mer i en artikel publicerad på deras hemsida.

  

Brödfabriken - en succé!

I mars 2015 invigdes Brödfabriken och vår nya profilering tog fart. Idag är det många som har fått känna doften av nybakat bröd till frukost, lunch och middag. Självklart går det även att köpa med sig bröd hem! 

Vi har också flera bakaktiviteter att erbjuda, bl.a kan man lära sig att baka vår goda Loviks limpa! Läs mer om Brödfabriken här.

 

Besök Lovik på Facebook och Instagram:

    Facebook 501   Instagram 50 

 

Säsongsanpassade aktiviteter

Vi vill att ni ska få ut det mesta av er vistelse hos oss. Därför erbjuder vi flera aktiviteter som är årstid och säsongsbetonade. Arrangemang som både är kreativa och informativa.

 "En träff med en slottsträdgårdsmästare":
Tillsammans med Ulfsunda slotts trädgårdsmästare och florist skapar ni fantasifulla arrangemang till påsk, halloween eller jul. Estetik, trender samt smarta och roliga idéer får ni lära er i kombination med tips och råd när det gäller skötsel av blommor. Alla har gröna fingrar!  Deltagarna får givetvis ta hem sitt kreativa mästerverk.

Pris: 500:-/person
Tid: ca. 2 timmar

Kontakta gärna vår bokning för mer information eller förslag på andra  säsongsbetonade aktivitet tel. 020-112 22 22.
Pris angivet exkl. moms.

PDF   Läs mer om våra aktiviteter

 

Kaffekoncept

Vi har lanserat vårt nya kaffekoncept! Stolt vill vi presentera vårt samarbete tillsammans med den kungliga hovleverantören Arvid Nordquist.

Läs mer och ladda ner PDF

 

Inbjudan till visning!

Välkommen att kontakta oss, tel. 08-50618000, för att bestämma en tid och dag som passar dig/er att komma till Lovik på en visning. Vi bjuder gärna på lunch!

 

Weekend24

För er som vill lägga era möten fredag till lördag och förena nytta med nöje. 24 trevliga timmar. God mat, fantastiska miljöer, bra möten och inspiration.

PDF  Ladda ner PDF